A megyei pályák egyik legszebb létesítménye magányos csendet ölelt az utóbbi években. Idén nyáron azonban feltámadt a foci Ófehértón. Ebben újfent nagy szerepe volt a település polgármesterének. A csapat Papp Attila technikai vezető és Stekler „Steki” Attila edző irányításával kezdte meg a felkészülést, majd a megyei harmadosztályú bajnokságot. Nem aprózták a célokat sem.

Az ófehértói csapat nemes célokért küzd

– Az első három meccsünket megnyertük a Nyírség csoportban, nem titkolt tervünk, hogy a megye kettőt céloztuk meg, amelyen keresztül újra bekapcsolódunk a megyei foci vérkeringésébe – jelezte Papp Attila. – A heti két edzés egyelőre elegendőnek tűnik, amelyeken igen magas a látogatottság, és Pekács Zsolt csapatkapitány vezérletével a jó hangulat is adott. Biztos lesznek nehéz időszakok is, remélem sikeresen átvészeljük majd azokat is, de most minden egyenesnek tűnik. Az ínséges időszak után érthető, hogy a jelen sikereinek nagyon örülünk.

A sok harcot megélt, egykori kapus, Steki nem sokat gondolkodott, amikor megkapta a felkérést.

– Ófehértón tradíciója van a focinak, sokan várták vissza a csapatot – közölte Stekler Attila. – Talán a sikerre is éheznek a sportbarátok, akik remek hangulatot biztosítva drukkolnak nekünk. Remélem, megfelelünk az elvárásaiknak és a bajnoki szezon végén együtt ünnepelhetünk. A feladatot adott, a cél egyértelmű. Nyilván az ellenfeleknek is lesz ebbe beleszólása, de a választott út most tényleg egyenesnek tűnik Ófehértón.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .