Fazekas Viktor eddig bírta. No nem cérnával, sokkal inkább a Tiszavasvári halovány produkciója késztette cselekvésre – visszatérésre.  A szomorú tény ugyanis az, hogy a megyei első osztályú futballcsapat öt zakóval kezdte az idényt, aminek egyenes következményeként az utolsó helyen vesztegel.

Fazekas Viktor ismételt csatasorba állásához kisfia is áldását adta

Mindenki „Marcija” 2016-ban, harminckilenc évesen lépett le a színről, azon az ominózus Baktalórántháza elleni őszi összecsapáson tizenegy percnyi játék után köszönt el.  Naná, mivel világéletében a 11-es mezben szerepelt, így a búcsút is stílusosra tervezte. Ami a jelek szerint mégsem volt végleges. A veretes múltban, anno még az NB I B-ben érdekelt vasvári együttes utolsó mohikánja többszörös megyei gólkirályként a Csengerrel szemben szombaton esedékes hazai találkozón újból beszáll.

– Nem rágódtam a dolgon, sajnos, gyengén rajtolt a csapat, én pedig megpróbálok segíteni, már, ha tudok – közölte nemes egyszerűséggel Fazekas Viktor. – Egyébként is a fiúkkal edzek, a felkészülést például elkezdtem a nyáron, majd a különböző elfoglaltságok miatt kimaradt egy rövid időszak, de három hete megint a pályán vagyok. Megnéztem a csapat összes meccsét, és az ellenfelek soraiban több olyan futballistát láttam, akik jóval idősebbek tőlem, ugyanakkor még mindig meghatározó emberek. Ráadásul még a barátaimnak is mondhatom őket. Én pedig érzek még magamban annyi erőt, hogy esetleg hasznára lehessek a Vasvárinak. Csodát, persze ne várjon senki, de úgy érzem, jelen helyzetben nem maradhatok tétlen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .