A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A fehér mezes csengersimai együttes ott szeretné folytatni, ahol legutóbb, a Kocsord elleni meccsen abbahagyta
Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Csengersima (4.)–Nyírcsaholy (7.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Szeretnénk folytatni az eredményes szereplésünket, és a három pont megszerzésével lezárni a mérkőzést.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Számunkra nem az a legfontosabb, hogy hová megyünk, hanem az, hogy tizenegy egészséges embert „összekaparjunk” a mérkőzésre. Jelenleg kórház a város szélén helyzet uralkodik nálunk, de azért ott leszünk, lejátsszuk a meccset, utána két hét szünet. Nagyon bízok a magyar egészségügyben!

Nyírmeggyes (2.)–Tisztaberek (5.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, most már hazai közönség előtt is nyerni tudunk, éppen itt lenen az ideje. Bár hozzáteszem, a nagyon jó erőkből álló Tisztaberek ellen nem lesz egyszerű mulatság jól szerepelni.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünk előkelő pozíciót foglal el a tabellán, ugyanakkor remélem, tartja az eddigi sormintát, akkor van esélyünk a pontszerzésre.

Kölcse (11.)–Beregdaróc (15.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Bármi történt eddig, nem becsüljük le a Beregdarócot, annál is inkább, mivel mindig a sebzett oroszlán a legveszélyesebb. Csapatunk jó mentális állapotban van, legutóbb csak a gól hiányzott a játékunból, bízom benne, hogy ezúttal már az sem fog.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Úgy tűnik, szerényebb célokat kell kitűznünk a folytatásban magunk elé, így a hét végi meccsen a megvalósítandó feladat, hogy négynél kevesebb gólt kapjunk. Apró lépéssekkel el fogjuk érni célunkat.

Szatmárcseke (6.)–Terem (14.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Úgy látszik, kezdünk kiegyenesedni, tartalékos összeállításban is sok év után végre nyertünk Darócon, aminek akkor lesz igazán, ha a hazai meccset behúzzuk.

Képíró Dániel, a Terem elnöke: – Attól függ minden, milyen összeállításban tudunk pályára lépni.

Vámosoroszi (3.)–Jánkmajtis (1.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: –Nagyon fontos feladat előtt állunk, remélem, a fiúk is átérzik ennek a meccsnek a súlyát és nyerni fognak.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Az Oroszi múlt heti veresége egyáltalán nem téveszt meg minket, véleményem szerint a legjobb csapat ebben az osztályban! De azért nem megyünk feltartott kezekkel.

Vasárnap

Kocsord (12.)–Nábrád (10.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Mindenképpen győzni kell, itt más eredmény már nem elfogadható! Remélem, a fiúk is ennek megfelelően állnak hozzá a meccshez, és létszámban is megleszünk.

Végh András, a Nábrád edzője: – Mit is várhatnék zsinórban három elvesztett meccs után? Minimum a pontszerzést.

Hodász (13.)–Nagydobos (9.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Abban bízom, hogy újra itthon játsszunk, mert a hazai közeg ránk jó hatással van. A csapat kezd összeállni, csak éppen még az eredmények nem jönnek…

Borza László, a Nagydobos edzője: – Akkor ér valamit a legutóbbi bravúrgyőzelmünk, ha ezúttal is „pontosan” térünk haza. Remélem, a fiúk a Tökfesztiválról időben, pontosan érnek haza!

Szabadnapos: Milota

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .