Meglehetősen vészjósló nyilatkozattal rukkolt el Bardi Gábor. A Gyulaháza edzője a Baktalórántháza ellen elvesztett hazai fellépést követően meglebegtette, hogy a megyei első osztályú futballcsapat nem áll ki a következő, Tiszakanyár elleni bajnoki összecsapásra! Nos, talán nem eszik ilyen forrón a kásást, mindazonáltal tény és való, a tizenötödik helyen táborozó egyletnél sokasodnak a gondok. Leginkább kapusfronton, de a játékoskeret létszáma is megcsappant.

A Gyulaháza annak rendje és módja szerint felsorakozott a vasárnapi, Bakta elleni mérkőzésre és így tesz a folytatásban is
Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Mindez kezdődött azzal, hogy a tehetséges hálóőr, Bandor Ferenc három hete edzés közben súlyos sérülést szenvedett: ujjában elszakadt a szalag, ami nem gyógyul, folyamatosan begenyesedik. Az ominózus Baktával szembeni vasárnapi találkozón a második számú cerberust, a negyvenhat éves Darvai Attilát is elvesztették, akit kiállítottak. Akárcsak Horváth Miklóst a 93. percben, ő vendégek labdarúgójával. Lakatos Lászlóval egyetembe kapott levonulási parancsot.

– Első elkeseredésemben mondtam, hogy részünkről veszélyben forog a soros meccs – közölte Bardi Gábor. – A helyzetünk valóban nem egyszerű, jelen pillanatban nyolc bevethető játékosunk van, plusz nincs pályára küldhető felnőttkapusunk.  De! Becsületből lejátsszuk a Kanyár elleni mérkőzést, azt viszont még nem tudjuk, hogyan…Megpróbálunk igazolni a héten, bár szűk határok között mozoghatunk, illetve az ifjúsági csapatból felhozni fiatalokat. Egyelőre ennyit tehetünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .