A megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. A program csúcseseménye egyértelműen a Kemecse–Kótaj örökrangadó, amely ezúttal valóban rászolgál hírnevére – az éllovas fogadja a második helyen nyomuló szomszédvárt.


Igazán mutatós a megszépült kálmánházi létesítmény

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tiszalök (12.)–Kállósemjén (4.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Az előző hetek sajnos, nem rólunk szóltak, a papírforma szerint szombaton sem mi leszünk az esélyesek. A hibák, melyeket vétünk nem tudásbeli hiányosságokból, hanem a koncentráció, a figyelem hiányából adódnak. Ha ezen sikerül javítani, akkor van esélyünk itthon tartani a pontokat, ami tökéletes játékkal is nehéz lesz az erős Kállósemjén ellen.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az eddig tapasztalt hozzáállásunkat és az eredményességet tekintve bizakodó vagyok. Hiszem, hogy a csapat ezúttal mindent meg fog tenni, hogy pontokat szerezzünk.

Kemecse (1.)–Kótaj (2.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Több szalagunk van elszakadva, mint anyukám Szécsi Pál-kazetta összesében, pedig az a hetvenes évek elejéről származik, mint Karkusz Ani. Na de, az „öregnek” meg a bő keretnek köszönhetően készen állunk a hétvégére, nem utolsó sorban egy négyessel adósai maradtunk a tavalyelőttről a Kótajnak. Nem lenne baj, ha vissza tudnánk adni.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk, ami szomszédvári rangadó is egyben. Igaz, „foghiányosak” leszünk, de remélem, a csapat hadra fogható játékosai átérzik a meccs fontosságát!

Vasárnap

Nyírlugos (14.)–Levelek (5.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Mit tudok mondani? Bízom a fiúkban, hogy tisztességesen helyt tudunk állni, és talán végre megszerezzük első pontunkat, netán pontjainkat.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Nekünk is akadnak gondjaink, nem is kevés, de azért vagyunk csapat, hogy így is meg tudjuk oldani ezt a feladatot.

Kálmánháza (15.) –Rakamaz (3.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nagy múltú, erős csapat, rendkívül tapasztalt, jó edzővel érkezik hozzánk. Külön öröm számunkra, hogy végre hazai környezetben, pont egy ilyen egyesület ellen avatjuk fel az új pályánkat. Talán sokaknak furcsa kijelentés egy nulla pontos csapattól, de mi győzni szeretnénk, ezért meg is teszünk mindent, a végén pedig meglátjuk, ki örülhet jobban. Töretlenül hiszek a csapatban! Ezúttal remélem, az ellenfel edzője, azaz Huszák mester gratulálhat nekünk.

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Örülünk, hogy Kálmánházán szép, új létesítmény lesz, ugyanakkor furán hangzik, de szeretnénk ünneprontók  lenni, mindent megteszünk a győzelemért.

Nyírbéltek (13.)–Nyíribrony (8.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, végre létszámban kiegyenesedünk, ha a megszokott harcias, odaadó játékunkat nyújtjuk, akkor „jönni” kell a győzelemnek.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Nem számítunk könnyű mérkőzésre, viszont ha a játékosok végig koncentráltan tudnak futballozni, akkor pontokkal távozhatunk!

Nagykálló (10.)–Nyírtelek (16.)

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: – A két „Dankó-csapat” csap össze, de tőlünk sokkal ismertebb Dankó Pista a híres prímás! Bár remélem, most mi húzzuk el a nyirtelkiek nótáját!

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Tisztes helytállás lehet a legfőbb célunk.

Apagy (6.)–Újfehértó (9.)

Németh Attila, az Apagy edzője: – A tavaszi viharvert eredmény miatt azt hiszem, van miért visszavágnunk. Hazai pályán játszunk, újra csak azt tudom mondani, hogy a három pont megszerzése, ami szóba jöhet. A kulturált futballt mutató ellenféllel szemben bízom az eredményes, jó játékban.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Újabb kemény feladat vár ránk a hétvégen a nagyon rutinos, és jó erőkből álló Apagy otthonában. Mi, ahogy eddig is, mindent meg fogunk tenni, hogy a lehető legjobb eredménnyel záruljon számunkra a mérkőzés.

Napkor (11.)–Encsencs (7.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Nehéz helyzetben vagyunk, megpróbálunk úrrá lenni a gondokon és megizzasztani az Encsencset.

Szabó Sándor az Encsencs szakosztályvezetője: – Az újonc hazai csapat alighanem otthon szeretné begyűjteni azokat a pontokat, melyekkel biztosan megkapaszkodhat ebben az osztályban. De számunkra is fontos a jó szereplés, eredményes túrában bízunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .