Sok mindent megélt már a megyei futballtársadalom, de ilyet még soha. Vagy nem kapott nagy nyilvánosságot… Így nyugodt szívvel titulálható példa nélkülinek a csütörtök kora este tartott összejövetel Napkoron, ahol a Baktalórántháza és a Balkány képviselői találkoztak. Abszolút semleges helyszínen, fehér asztal mellett ült le szemben egymással a két egyesület elnöke, illetve edzője: baktai részről Kozma Attila és Gebri Pál, míg balkányi oldalról Obsitos Norbert, valamint Mirgai László.

A baktalórántházi ls balkányi szakvezetők kézfogással pecsételték meg, hogy szent a béke

Az esemény apropóját az augusztusban 14-én, a Magyar Kupa selejtezőjének második fordulójában – a baktai pálya felújítási munkálatai miatt Ófehértón – rendezett mérkőzés szolgáltatta, amelyen 2–1-re nyert a Balkány. Az ominózus meccs hajrájában történtek felkorbácsolták az indulatokat, ami jó néhány napig témát szolgáltatott a fociberkekben.

Nos, az érintettek az ellentétek elsimítása érdekében adtak egymásnak randevút, amit a Baktalórántháza kezdeményezett. A balkányiak pedig elfogadták a meghívást – a békejobbot

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .