A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. A kocsordi kispadon ezúttal mutatkozik be a távozott Tóth Zoltánt váltó új edző, Jónás Zsigmond.

A csengersimai csapat legutóbb sikeresen megfékezte az esélyesebb Nyírmeggyest
Fotó: Kupecz Tiborné

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Beregdaróc (14.)–Szatmárcseke (10.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Olyan mély gödörben vagyunk, hogy nagy meglepetés lenne, ha nem felfelé indulnánk el.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nagyon régen a csapat mellett vagyok, de nem emlékszem rá, hogy valaha is pontot hoztunk volna el Darócról. Először is remélem, tizenegyen fejezzük be a meccset, másrészt, hogy végre nem üres kézzel térünk haza.

Tisztaberek (4.)–Kölcse (8.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A Kölcse még nem mutatta meg igazi arcát, jelenlegi helyezése nem téveszt meg, de otthon, esélyesként fogunk pályára lépni a kezdő sípszóval, a hármas fütty után pedig bízom benne, hogy győztesként vonulunk le.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Fel kell nőnünk a rangadó színvonalához, mindent megteszünk a pont, vagy pontok megszerzése érdekében.

Nábrád (6.)–Nyírmeggyes (3.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Csak hagyjanak minket játszani, ennyit kérek és akkor bármi lehetséges!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem lesz egyszerű mulatság ez a meccs. A hibákat mindenképpen ki szeretnénk javítani, különösen bosszantó, hogy legutóbb hazai pályán nem tudtunk gólt rúgni. Remélem, a hét végén gólgazdag mérkőzést láthat a közönség. Győzzön jobb!

Csengersima (7.) –Kocsord (9.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Tiszteljük a kocsordi csapatot, ettől függetlenül hazai pályán győzelmet várok a csapattól.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Természetesen bízom benne, hogy sikeres lesz a közös munkám a csapattal. Bár figyelmeztető jel, hogy a Csengersina az előző fordulóban pontot szerzett a bajnokesélyes Meggyes otthonban, ráadásul gólt sem kapott azon a meccsen.

Nyírcsaholy (11.)–Milota (5.)

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Úgy látszik, idegenben eddig jobban megy, mint hazai pályán. Saját közönségünk előtt is illő lenne már elkezdeni a szezont, ehhez adva van egy jó ellenfél, a jó pálya, no meg a futballszerető drukkerek. A többi már csak rajtunk múlik.

Elek László, a Milota edzője: – Úgy tűnik, a Nyírcsaholy idegenben eddig jobban szerepel, mint otthon. Remélem, így marad szombaton is… Ugyanakkor visszatekintve a múltra, még soha nem sikerült eredményesen távoznunk arról a pályáról. Reálisan nézem a helyzetünket, így a döntetlennel kiegyeznék.

Vasárnap

Nagydobos (13.)–Vámosoroszi (2.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Negyedik meccsünket fogjuk játszani és eddig kivétel nélkül olyan csapatokkal találkoztunk, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak. Teljesen más céljaink vannak, mint soros ellenfelünknek, de azt megígérhetem, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. Tizenhét gólt biztosan nem fogunk kapni…

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Remélem, nem lőttük el a puskaporunkat a legutóbbi meccsen, ha a csapat oda teszi magát, hiszem, hogy győzni fogunk.

Terem (15.)–Hodász (12.)

Képíró Dániel, a Terem elnöke: – Bízom benne, hogy vasárnap normálisan ki tudunk állni, ebben az esetben itthon szeretnénk tartani mindhárom pontot. Másra nem szeretnék gondolni…

Pálfi József, a Hodász edzője: – Szeretnénk átmenti az elmúlt hét végén mutatott formánkat, és idegenben is megszerezni a három pontot. Nem ragozom, játszani kell!

Szabadnapos: Jánkmajtis

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .