A megyei másodosztály Nyírerdő csoport negyedik fordulójának nyitányán egy meccset játszottak szombaton.

A rétközberencsi csapat a Nyírmadával találkozott

Berencs FC–Nyírmada 1–5 (0–4)

Rétközberencs, 100 néző, v.: Lipták. Berencs FC: Borzák Zs. – Beri G., Demjén T., Baráth I., Baglyos F., Kovács Cs., Csíki M., Fogas Zs., Csépke M. (Szabó Z.), Jaczina L. (Gyüre P.), Szabó Á. Edző: Tóth Ottó. Nyírmada: Pál Zs. – Kiss M., Horváth J., Szikszai A. (Szőke I.), Farkas G., Jónás J., Ponczók T., Balogh A., Csehil Á., Bombera M. (Selyem E.), Savron. Edző: Cseh Jenő. Gól: Demjén T., illetve Farkas M. 2, Bombera M. 2, Cseh Á. Ifi: 0–7.

Tóth Ottó: – Az első félidőt átaludtuk, jöttek a szokásos kihagyott helyzetek, ami megbosszulta magát, a második félidőre magunkhoz tértünk de ez már kevésnek bizonyult!

Cseh Jenő: – Az első tíz perc szunyókálása után négy kontrából lerendeztük az elő félidőt. Gratulálok az új igazolásunknak, Farkas Gergő debütálásához és két góljához. A második félidő első felében rettenetesen rosszul játszottunk, magunkra húztuk az ellenfelet, de a kapott gól után újra magához tért a csapat, és egy újabb gyors góllal lezártuk a mérkőzést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .