Egy év szünet után feltámadt poraiból a kántorjánosi futballcsapat. Ami mindenképp megsüvegelendő, különösen, hogy arrafelé sincs kolbászból a kerítés. Az újra összeverbuvált együttes Vadon Sándor irányításával próbál minél eredményesebben muzsikálni a megyei harmadosztály Nyírség csoportban.


Ismét belevágtak: újra van futballcsapat Kántorjánosiban

– Az előző szezon kimaradt, mert 2017-ben megszűnt a csapat, sajnos, korábban is volt már erre precedens, de az okokról másokra való tekintettel inkább nem beszélnék – taglalta Hakucsák Norbert, a kántorjánosi legénység csapatkapitánya. – Egy éve megbeszéltük, hogy szünetet tartunk, ha őszinték akarunk lenni, ebben közrejátszottak az eltiltások és a focizni akarók hiánya is. Időközben az érintettek büntetése letelt, emellett a korábban távozott emberek is visszatértek, ezért úgy döntöttünk, ismét belevágtunk. Egyelőre tizennyolc fő alkotja a keretet, a játékosok fele helyi, a másik része környező településekről csatlakozott hozzánk. Célunk, hogy a középmezőnyben végezzünk, no meg az, hogy összeérjen a csapat.
Hakucsák Norbert a körülményekről is mesélt.
– Az öltözőt teljes mértékben felújítják, a pályán viszont lehetne még mit javítani… Amatőr alapon működik az egyesület, csak a foci szeretete motivál minket. Mindenkinek van munkahelye, ugyanakkor távolabbi tervekről azért nem érdemes beszélni, mert ki tudja mit hoz a holnap, ezen a szinten bizonyos dolgok ugyanis kivédhetetlenek.
A Kántorjánosi bekezdett a hét végi bajnoki nyitányon: 5–1-re kalapálta el a Nyírjákót.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .