A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A Vásárosnamény a pontos célzásban bízik a tiszakanyári fellépésen
Fotó: Bereczki Zoltán

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 4. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Ibrány I2.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az Ibrány jó csapat, a nyáron találkoztunk velük, bízom benne, hogy ezúttal nem lesz akkora különbség a két csapat között.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Augusztusban hat tétmérkőzést játszottunk, erős ellenfelekkel szemben. Remélem, mindez a játékunkon nem fog meglátszani a hét végén, mert bár sokan gondolják úgy, hogy piknikezni megyünk Vasváriba, én nem így gondolom, ugyanolyan nehéz találkozónak ígérkezik, mint az előzőek.

Tarpa (5.)–Mándok (12.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Ahogy a bajnokság előtt sejtettem, egyelőre kétarcú a csapatom, akár egy mérkőzésen belül is. Bízom benne, hogy a Mándok ellen a szebbiket mutatjuk.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Hat nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésünk, sérültjeink is vannak, azonban ezek csak másodlagos dolgok, számomra csak a győzelem létezik. Remélem a játékosaim is így gondolják!

Tiszakanyár (6.)–Vásárosnamény (13.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az elmúlt héten megkaptuk az első pofonunkat a megyei első osztályban, de csapatomat szabolcsi és borsodi szívós gyerekek alkotják, akik meg fogják mutatni, hogy attól azért sokkal többre képesek, mint, amit Nyírgyulajban mutattak. Erre már meg is kapjuk a lehetőséget szombaton, az elmúlt szezon negyedik helyezettje ellen. Mit mondjak, nem lesz könnyű feladat.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A hazaiak jobban kezdték a bajnokságot, mint mi. Tisztában vagyok azzal, hogy többet várnak tőlünk, azt is tudjuk, több van a csapatban, ezt szeretnénk bebizonyítani.

Mátészalkai MTK (14.)–Baktalórántháza (3.)

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Remélem, most már olyan játékvezetőt „kapunk”, aki korrekten bíráskodik, és nem befolyásolja ténykedésével a végeredményt! Nem szerettem volna erről a témáról nyilatkozni, de sajnos, rákényszerültem az eddig történtek miatt… Bízom a fiúkban, az elvégzett munkában és természetesen abban, hogy megszerezzük első győzelmünket.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Egy újabb idegenbeli mérkőzés, amelyen nem téveszt meg minket az ellenfél eddigi szereplése. Nagyon nehéz feladat elé nézünk, mindent megteszünk, hogy minél sikeresebben zárjuk ezt a fellépést.

Nagyecsed (1.)–Balkány (11.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed edzője: – Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a jó szériánk folytatása, ami nem lesz egyszerű a szervezett Balkány ellen. Ha kitart a hozzáállás, ami eddig jellemzett minket, akkor otthon tartjuk a három pontot.

Obsitos Norbert, a Balkány elnöke: – Az első négy fordulóban háromszor idegenben játszunk, ebből kétszer bajnokesélyes csapattal találkoztunk, közben pedig három kupameccsen ugyancsak vendégként léptünk pályára. Úgy látom, a fiúk kicsit meg vannak fogva, Ecseden ráadásul nagyon nehéz még csak pontot is szerezni. A kupameccs sokat kivett a srácokból, sajnos, hiányzónk is van bőven, nem tudom mire leszünk képesek, magam is kíváncsian várom a fejleményeket.

Vasárnap

Nagyhalász (9.)–Csenger (15.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Ha a helyzetkihasználásunk javul és megfelelő lesz a hozzáállás, úgy gondolom, hogy a saját kezünkben van a sorsunk, megszerezhetjük a három pontot.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Meg kell Ismételjük – ezentúl minden mérkőzésen – ugyanazt a odaadást, egymásért harcolást és taktikus, ésszerű játékot, amit legutóbb nyújtottunk. De még nagyobb koncentrációra és határozottságra lesz szükség a támadások befejezésénél, mert minden egyes megszerzett pont fontos.

Kisvárda Master Good II (4.)–Nyírgyulaj (7.)

Erős Gábor, a Kisvárda II edzője: – Igazi férfias erőpróba következik. A Nyírgyulajt nagyon jó csapatnak tartom, nagyon kíváncsian várom a mérkőzést, hogy mire leszünk képesek.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hét végén jó játékkal sikerült győzelmet aratni, reméljük a formánkat át tudjuk menteni erre a meccsre is.

Fehérgyarmat (6.)–Gyulaháza (10.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Brit tudósok egy tanulmány szerint kiszámolták, hogy a vasárnapi mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei. Tudniillik, az előző szezonban egyetlen olyan csapatot sem sikerült legyűrni, amely a tabellán mögöttünk foglalt helyet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy erre a kétségtelen tényre ezúttal rácáfoljunk. Mindenesetre, talán az ősz legnehezebb meccse elé nézünk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Gondjaink nem enyhültek, rengeteg sérültünk van, ennek ellenére győzni megyünk Fehérgyarmatra!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .