A megyei másodosztály Nyírerdő csoport negyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén. Az újonc Berencs FC kispadján – akárcsak az előző hét végén – ismét megbízott edző ül, mégpedig a távozott Haga Sándort ideiglenesen váltó Tóth Ottó.

Változás történt a berencsi kispadon

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Berencs FC (16.) –Nyírmada (12.)

Tóth Ottó, a Berencs FC megbízott edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, hiszen a vendégeknek is égetően szükségük van a fontos a három pont megszerzése, de biztos vagyok benne, nem feltartott kézzel lépünk pályára. Szeretnénk feledtetni az elmúlt három heti rossz sorozatot, céljaink elérése érdekében ezúttal pontot vagy pontokat kell gyűjtenünk. Ha helyzeteinket jobban használjuk ki és mindenki kellőképpen oda teszi magát, akkor eredményes hétvégét fogunk zárni.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén mindenképpen győzelemre kell játszanunk, mert ha nem sikerül már a bajnokság elején nagy hátrányba kerülnénk, de a hazai csapat is hasonló a cipőben jár, ezért óriási küzdelmet várok mindkét féltől.

Vasárnap

Kék (14.) –Gergelyiugornya (1.)

Fabók István, a Kék edzője: – Bármit mondanék az csak mentegetőzés lenne, de eddig minden meccset úgy játszottunk mintha az életünkért küzdenénk, ez görcsös és rengeteg hibával párosuló játékot eredményez. Nagyon hiányzik egy kis sikerélmény. A hétvégén ezen változtatnunk kell, különben nagy bajba kerülünk – kerülök!

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Az idáig elért eredményeket helyén kezeljük. A nagy mellényt otthon hagyjuk, ugyanolyan szerényen, alázatosan fogunk futballozni, mint ahogy eddig tettük.

Fényeslitke (11.)–Záhony-Tiszaszentmárton (7.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Ha az akarat önbizalommal párosul, akkor a hét végi presztízsmeccsen sikeresek lehetünk.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: –  Úgy gondolom, több szempontból is nehéz mérkőzés vár ránk. Korábbi csapatom ellen lépünk pályára, amely teljesen átalakult a nyáron. Egy biztos: „Siti” barátom felpörgeti a fiúkat, hogy hazai pályán győztesen hagyják el a játékteret. Vért kell izzadnunk majd a sikerért! Természetesen mi is győzelemre fogunk játszani.

Nyírkarász (5.)–Szabolcsveresmart (15.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Mivel az első három mérkőzést idegenben kellett játszanunk, ezért nagyon várjuk a hazai bemutatkozást, amelyet egy újonccsapat ellen kell megvívnunk. Bár a vendégek eddig nem szereztek pontokat, ugyanakkor szoros meccseket játszottak.  Noha mindig a kötelező győzelem a legnehezebb, mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot.

Bódi Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A Nyírkarász jó csapat, de egyszer nekünk is lehet jó napunk.

Demecser (4.)–Vaja (8.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – A hét végén volt egy „Houdinink”, aki megmagyarázhatatlan módon két kézzel szórta a különböző színű lapokat, nehéz helyzetbe hozva ezzel csapatunkat. Ettől függetlenül a hazai fellépésen a győzelem szándékával lépünk pályára, nem is lehet más célunk, Tudjuk, megerősödött, stabil csapatot fogadunk, de mindent el fogunk követni a siker érdekében.

Molnár István, a Vaja edzője: – Ha a fejekben rendet teszünk, akkor lehet keresnivalónk. A nagy méretű pálya fekszik nekünk, amennyiben ki tudjuk használni gyors játékosaink képességeit, pontot, pontokat szerezhetünk.

Pátroha (6.)–Dombrád (2.)

Lelt József, a Pátroha edzője: – Igazi hamisítatlan szomszédvári rangadó, amelyen vagy eső lesz vagy hó, rossz idő vagy jó…

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A hétvégén szomszédvári csatára van kilátás. Ennek a fiatal társaságnak ez egy nagyon nehéz megmérettetés lesz. Csak fegyelmezett és jó játékkal tudunk majd pontot szerezni, de ehhez most maximális koncentráció kell!

Őr (9.)–Ramocsaháza (3.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A legutóbbi, Dombrád elleni meccsen a második félidő meglehetősen csúnya volt, ez minden volt csak nem játék. Mielőbb javítani szeretnénk, a cél egyértelműen a három pont megszerzése.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Remélem, visszatalálunk a helyes útra, mert bár győztünk, a játék akadozott. Rengeteg helyzetet engedtünk az ellenfélnek, amit valószínűleg az Őr jobb arányban fog kihasználni. Fegyelmezett játékkal ponttal távozhatunk Őrből.

Ladányi TC (10.)–Ajak (13.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az elmúlt mérkőzésen elért eredménnyel, hozzáállással és akarattal elégedett vagyok, ugyanakkor akadnak még hiányosságok. Ezeket megpróbáljuk javítani, mindent megteszünk a három pont megszerzéséért.

Barati István, az Ajak edzője: – Tudtuk, hogy a csapatnál történt sok változás miatt nehéz lesz a szezon eleje, de ennél azért jobb kezdésre számítottunk. A hét végi játékunk nem volt rossz, ahhoz viszont eredményesek legyünk és győzzünk a kapu előtt határozottabbnak kell lennünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .