Ez már a vég. Nem akármilyen befejezéssel. A Magyar Kupa megyei selejtező harmadik, egyben zárófordulójában nem kisebb a tét, mint az országos főtáblára jutás.

Immár az országos főtáblára jutás a tét a Magyar Kupában
Fotó: Csutkai Csaba

A szűkebb régiót – a magasabb nívón szereplő Kisvárda Master Good, a Nyíregyháza Spartacus, illetve a Nyírbátor és a Sényő-Carnifex társaságában – két megyei bajnokságokban érintett egyesület képviselheti a folytatásban. A három első osztályú együttes mellett az egyetlen megye kettes induló, a bravúros menetelést bemutató Rakamaz lép pályára szerdán.

Mint a sorozat eddigi szakaszában, ezúttal is a korábbi szabály érvényesül: amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától – hosszabbítás nincs, tizenegyespárbaj dönt az adott párharcban.

Magyar Kupa, megyei selejtező, 3. forduló, szerda (kezdés: 17.30)

Rakamaz–Balkány

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – A Balkány ugyebár megyei első osztályú csapat, amely jó játékerőt képvisel, ugyanakkor hazai pályán megpróbáljuk a makszimumot kihozni a mérkőzésből, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Obsitos Norbert, a Balkány elnöke: – Egy ilyen fiaskó után, amiben Ibrányban volt részünk, itt a lehetőség, hogy javítsunk. Szeretnénk természetesen továbbjutni, de nem lesz könnyű dolgunk, mert Huszák Géza jó kis csapatot „gyúrt össze” Rakamazon. Játékosainknak pedig össze kell szedni magukat, mert még egyszer ilyen lélektelen teljesítményt nem fogunk eltűrni!

Mándok–Ibrány

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az országos főtábla kapujában szeretnénk kivívni a továbbjutást a nagyon jó Ibránnyal szemben.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Minden csapattal előfordulhat, hogy gyengén kezdi az idényt, de abban biztos vagyok, a Mándok sokkal jobb annál, mint amit a három bajnoki mérkőzésen produkált, Két nagyon jó együttessel szemben jutottunk el idáig, mindent megteszünk, hogy sikeresen vegyük a harmadik akadályt is.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .