A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport negyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. Idevágó információ, hogy szerdán (kezdés: 17 óra) pótolják a szombaton, még a harmadik körben vihar miatt félbeszakadt Tisztaberek–Hodász összecsapást.

A Kocsord és a Nyírmeggyes legutóbbi találkozója utóbbi együttes számára sült el jobban
Fotó: kocsordse

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Nyírmeggyes (2.)–Csengersima (6.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Tavasszal a Csengersima elleni hazai döntetlenért nagy árat fizettünk, emiatt úszott el az érem… Remélem, ebbe a hibába még egyszer nem esünk bele, mert céljaink elérése érdekében nagyon fontos megszerezni a három pontot.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, de sehol nem adjuk olcsón a bőrünket. A célunk természetesen: a győzelem!

Kölcse (11.)–Nábrád (4.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Hazai meccs lesz, nagyon készülünk a három pont megszerzéséért. Kemény küzdelmet várok és azt, hogy mindenki oda tegye magát, ami remélhetőleg gólokban fog realizálódni.

Végh András, a Nábrád edzője: – Szeretnénk feledtetni az elmúlt heti fiaskónkat. Bízom abban. hogy a csapat is ennek megfelelően áll a mérkőzéshez és mindenképpen ponttal, vagy pontokkal akarunk hazatérni.

Szatmárcseke (7.)–Tisztaberek (13.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nem tudjuk milyen játékerőt képvisel jelenleg a Berek, mert sikerült neki eddig egy meccset végig játszani. Szeretném, ha a tavalyi eredményeket hoznánk ellenük, a többit majd a meccs után…

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Idegenben minden mérkőzés „necces”, de ha a fiúk oda teszik magukat, pontot, netán pontokat is szerezhetünk.

Vámosoroszi (5.)–Terem (15.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mit mondhatnék? Nem lebecsülve az ellenfelet, hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Képíró Dániel, a Terem elnöke: – Sajnos, megint szombati meccs következik… Ha ki tudunk állni rendesen, akkor helyt állhatunk, ellenkező esetben nincs esélyünk.

Milota (3.)–Jánkmajtis (1.)

Elek László, a Milota edzője: – Ismét nehéz mérkőzés elé nézünk, de remélem minden játékosnak tanulságos volt a nagydobosi csúfos vereség, mert ennek még egyszer nem szabad megismétlődni. Ha a védekezésünk szilárdabb lesz, illetve mindez végre hatékony támadójátékkal párosul, akkor bízok a jó szereplésben. Ellenkező esetben valószínű ismét vesztesként jövünk le a pályáról, amit otthon nem szeretnénk!

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – A Milota legutóbbi veresége nem téveszt meg bennünket, mert jó csapatról van szó. A mérkőzés háromesélyes.

Vasárnap

Kocsord (8.)–Nyírcsaholy (10.)

Tóth Zoltán, a Kocsord edzője: – Szomszédvári rangadón győzelemmel szeretnék feledtetni a hét végén elszenvedett súlyos vereséget, bízom benne, hogy a fiúk is így akarják, így lelkes szurkolóink  előtt itthon tudjuk tartani a három pontot.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Nem lehet kifogás a gyenge szereplésünkre, hogy még mindig meghatározó emberek hiányoznak a csapatból. Lassan át kell értékelni a kitűzött célt, de azért nem adjuk fel, mindenképpen ponttal szeretnénk távozni egy jó csapat otthonából.

Hodász (12.)–Beregdaróc (14.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Sok függ a szerdai mérkőzéstől, annál is inkább, mert így a hét végén a jelenleg még eltiltásukat töltő futballistáink is bevethetők lesznek. Hátha megdobban újra a hodászi szív!

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nem vagyunk túlságosan könnyű helyzetben, az már biztos, hogy Hodászra sem tudunk teljes kerettel menni. Ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy a csapategység tükrözze azt a tudást, ami a játékosokban benne van.

Szabadnapos: Nagydobos

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .