Ezt elrontották. Nem is egyszer – háromszor. A mátészalkai futballcsapat számára a megyei első osztály nyitókörében a 92. percben kapott gól miatt úszott el a Balkány elleni győzelem (2–2), majd a nagyecsedi fellépést kétgólos előnyről bukta el (3–2). Legutóbb a szatmári rangadón volt kénytelen fejet hajtani a Fehérgyarmat előtt, akárhogy is fáj – újfent saját katlanjában.

A jelek szerint még szorosabb összefogásra van szüksége a mátészalkai csapatnak
Fotó: Bereczki Zoltán

– Komolyan mondom, nem hiszem el azt, ami eddig történt velünk – füstölgött Marius Botan, a Mátészalka edzője. – A balszerencse kifejezés is kevés talán ahhoz, hogy érzékeltessem, mit éltünk át az első három meccsen. Nem akarok kifogásokat keresni, de mintha minden összeesküdött volna ellenünk. Mindhárom mérkőzésen akár nyerhettünk is volna, ehelyett egy pontunk van. A folytatásra nagyon össze kell szednünk magunkat, ebbe beleértve magamat is, valamit muszáj kitalálnunk, hogy eredményesek legyünk.  A hozzáállásunkon is javítani kell, mert a jelek szerint, amit idáig nyújtottunk, az kevés. Márpedig a mérkőzések fogynak, és senki nem fog minket megsajnálni, sőt, még feltámasztjuk az ellenünk játszó csapatokat. Nem szabad, hogy tovább vágjuk magunk alatt a fát!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .