A megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A napkori csapat maradt állva a legutóbbi fordulóban rendezett újonctalálkozón – Tiszalökön
Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kemecse (1.)–Tiszalök (9.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Ismét hazai mérkőzés, ismeretlen ellenféllel szemben. Az első fordulóban elkövetett hibáinkból tanulva szeretnénk több gólt „lökni”, mint a elsőmeccs – “Napkor”.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A legutóbbi mérkőzésen a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, hogy milyen az, amikor „minden kifelé jön”. Sajnálom, hogy nem sikerült jól a hazai bemutatkozás. Nem lesz egyszerű javítani, hiszen az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk. Ennek ellenére nem fogjuk feltett kézzel megadni magunkat, meg kell próbálnunk a legjobbunkat nyújtani és a lefújás pillanatáig fegyelmezetten és koncentráltan játszani. Többször is bizonyították a fiúk, hogy képesek erre. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, meglátjuk mire lesz elég.

Vasárnap

Napkor (8.)–Kótaj (3.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Hazai pályán minden pontra, pontokra szükségünk lehet az elszámoláskor.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – A szezon első idegenbeli mérkőzésére készülünk. Számomra akkor értékes a két hazai győzelem, ha Napkorról is pontokkal tudunk távozni!

Nyírlugos (15.)–Kállósemjén (6.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom abban, hogy többen összejövünk, mint a múlt héten, és talán már eredményesebbek is leszünk.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Bízom a fiúkban, pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni.

Encsencs (11.)–Kálmánháza (14.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Kíváncsian várjuk, egyben nagy ambícióval fogunk nekimenni ennek a mérkőzésnek, amelyen szeretnénk nyerni.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Hiába játszottunk szoros mérkőzéseket, a végén nem mi örülhettünk. Nagyon jól jönne már az idegenbeli bravúr, ennek érdekében még jobban kell összpontosítanunk, de mindent megteszünk, hogy ezúttal ez az eredményben is megmutatkozzon.

Nyírbéltek (10.)–Levelek (5.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Olaszosan indítottuk a bajnokságot, a megszerzett egy-egy pont még mindig jobb, mint a semmi, és az sem rossz, hogy  nem vettük fel a szimpatikus vesztes szerepét. De a győzelem íze csak másabb, szeretnénk végre megízlelni, viszont tudjuk, a Levelek kimondottan jó csapat.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Újonccsapattal találkozunk, ugyanakkor mivel ismerem az ellenfél edzőjét, „Tikét”, ha csak a saját mentalitását átadja a bélteki a fiúknak, akkor biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. De azért pontokért megyünk!

Nagykálló (7.)–Rakamaz (2.)

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: – A múlt héten sikerült megverni magunkat, ráadásul most nagyon jó sorozatot felmutató Rakamaz látogat hozzánk. Maximálisan oda fogjuk tenni magunkat, meglátjuk ez mire lesz elég!

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Szeretnénk, ha nem szakadna meg jó sorozatunk. Ugyanakkor tiszteljük a hazai csapatot, amely komoly futballmúlttal rendelkezik, de ugyanez igaz a Rakamazra is.  is. Önbizalmat adhatnak számunkra az előző hetekben elért eredmények, megpróbáljuk a pályán bebizonyítani, hogy mindez nem a véletlen műve.

Apagy (13.)–Nyíribrony (4.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Beragadtunk az elején, éppen ideje lenne pontokat gyűjtenünk. Hazai pályán csak a három pont megszerzése, ami szóba jöhet.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Három alapemberünket nélkülözni kényszerülünk a szomszédvári rangadón, ami nem túl jó előjel, ettől függetlenül nem feltartott kézzel érkezünk Apagyra.

Újfehértó (12.)–Nyírtelek (16.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvégi bajnokira talán már kiegyenesedünk és minden játékos a rendelkezésre fog állni. Két nyeretlen csapat találkozik, ahol szeretném ha végre nem csak jól játszanánk, hanem eredményesek is lennénk.

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – A Kemecse elleni mérkőzés második félidejében mutatott teljesítményre fogunk építeni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .