A megyei másodosztály Nyírerdő csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A Vaja elleni szomszédvári rangadón elért döntetlen jutalmaként az őri csapat Hajdúszoboszlón lazított
Fotó: Szabó János

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Nyírmada (11.)–Ladányi TC (14.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Az Ajak ellen bizonyította a csapat, hogy van tartása, ezt szeretnénk a hétvégén is folytatni, mert tavasszal nagy zakóba futottunk bele és ez még mindig sajog a lelkekben. Fűti a srácokat a bizonyítási vágy, ugyanakkor nehéz mérkőzésre számítok, de bizakodó is vagyok, egyben bízom a hazai pálya előnyében.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Két vereséggel kezdtük a bajnokságot, főleg az utóbbi volt számomra érthetetlen. Megpróbálom a fiúkat felrázni, a fejekben rendet tenni, és pontot, vagy pontokat szerezni.

Ramocsaháza (3.)–Berencs FC (13.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – A következő ellenfelünkről keveset tudunk, viszont szoros mérkőzésen vesztettek a Dombrád ellen, ami óvatosságra int minket. Remélem, a hozzáállásunk olyan lesz, mint eddig, akkor sikerrel verhetjük ezt akadályt is.

Haga Sándor, a Berencs FC edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a fiúk lelkesedésében és abban a hozzáállásban, amit az előző fellépésen mutattak.

Dombrád (2.)–Őr (7.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A harmadik forduló előtt csapatunk hat pontot szerzett. Az egyik legkevesebb gólt kaptuk, viszont a játék közel sem olyan, amilyet szeretnénk. Az öltözőben rendet fogunk tenni a fejekben és remélem, vasárnap úgy megyünk ki a pályára, hogy azt az együttest fogják a nézők látni, amely a kilencven perc során egy pillanatra sem engedi ki kezéből a mérkőzés irányítását.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Köszönjük a dombrádiaknak, hogy hozzájárultak az időpontmódosításhoz! Remélem, háromesélyes meccset tudunk játszani, bár meglehet, az ellenfél mellett a másnapossággal is meg kell néhány emberünknek küzdeni…

Vaja (5.)–Pátroha (9.)

Molnár István, a Vaja edzője: – Amennyiben megfelelően állunk a mérkőzéshez, ebben az esetben, ha nehezen is, de otthon tarthatjuk a három pontot – egy jó csapat ellen.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Két meccs telt el eddig és két fajta játékot láttam a csapatomtól. Az elsőn nagyon rosszul a másikon csak rosszul játszottunk, az álmoskönyv szerint remélem most jó játék következik. Ha nem akkor kisnyúl.

Szabolcsveresmart (14.)–Demecser (6.)

Bódi Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagy múltú csapat látogat hozzánk, amellyel valamikor régen, játszottuk a megye kettőben, nem sok sikerrel, remélem, most nem így lesz.

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Újonccsapathoz látogatunk, amelyet tisztelünk, de mindenképpen a győzelem reményében utazunk. Tudjuk, hogy kicsi a pálya, ehhez alkalmazkodnunk kell.

Záhony-Tiszaszentmárton (8.)–Nyírkarász (4.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a jó erőkből álló, ráadásul összeszokott, rutinos Karász ellen, de mindent meg dolgunk tenni a siker érdekében és hogy, lelkes közönségünket kiszolgáljuk.

Nyírkarász, a Tóth Tibor edzője: – Örülünk annak, hogy Záhonyban újra van foci, mivel az a sportcentrum ezt megérdemli. Mind a két csapat a tabella első felében szeretne végezni, így kiélezett, jó mérkőzésre számítok, amit az elmúlt vasárnap Demecserben egy sör mellett meg is beszéltünk.

Kék (15.)–Fényeslitke (16.)

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén már nagyon biztatón mozogtak a fiúk, a hat új, ráadásul fiatal játékos rendszerbe helyezése nem megy zökkenőmentesen. A hétvégén egy teljesen hasonló gondokkal küszködő csapatot fogadunk. Mindenképpen nyernünk kell, ezért új taktikát dolgoztam ki. Bozsik Peti bá megmondta a tutit, nem kell meccseket nézni és akkor senki nem képzeli magáról, hogy ő a „szabolcsi Rináldó!”

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Attól függ, milyen összetételben tudunk pályára lépni Kéken. Ha foghíjas lesz a keret, akkor bármilyen eredmény születhet…

Gergelyiugornya (1.)–Ajak (12.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Az eddigi két győzelemtől egyáltalán nem bízzuk el magunkat, ugyanakkor szeretnénk folytatni a jó sorozatot. Megpróbálunk szerényen készülni következő meccsre, egyben mindent megtenni a sikerért.

Barati István, az Ajak edzője: – A hazaiak nagyon megerősödtek a nyáron, ennek megfelelően remekül kezdték a bajnokságot. Úgy gondolom, nekünk a saját játékunkat kell tovább javítanunk. Reményeink szerint még néhány korábbi hiányzónk csatlakozik a héten, annak meg kifejezetten örülnék, ha sz ificsapatunk is ki tudna állni a felnőttkerethez tartozó játékos nélkül!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .