A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nyírmeggyesiek legutóbb kivágták a rezet a Nyírcsaholy szomszédvári rangadón – ezúttal Kocsordon próbálnak domborítani
Fotó: Magyarics Anita

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Beregdaróc (12.)–Vámosoroszi (6.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Rossz kezdés után egyetlen cél lebeghet a szemünk előtt, hogy a csorbát kiköszörülve megszerezzük a három pontot. Ami, persze nagyon nehéznek ígérkezik, hiszen a Vámosoroszi az egyik bajnokesélyes, bár ellenfelünk rajtja sem sikerült tökéletesen. Meg fogunk tenni mindent a siker érdekélben és megpróbáljuk kiszolgálni közönségünket.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol legutóbb abbahagytuk.

Tisztaberek (11.)–Hodász (10.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az első hazai bajnokin győzelemmel szeretnénk bemutatkozni, de ellenfelünk Csengersimában is megmutatta, hogy nem lehet félvállról venni, mert különben megüthetjük a bokánkat.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha mindenki komolyan veszi, hogy elkezdődött a bajnokság, és a játékosok eljönnek az idegenbeli mérkőzésre is, akkor borsot törhetünk a hazai csapat orra alá.

Nábrád (3.)–Szatmárcseke (14.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Bízunk benne, hogy a lendületünk nem törik meg!

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nem úgy kezdtük a bajnokságot, ahogy szerettük volna, remélem a jól rajtoló Nábrád otthonából ponttal, netán pontokkal fogunk hazatérni.

Csengersima (9.)–Kölcse (8.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Jó csapatnak tartjuk a Kölcsét, de hazai pályán csak a győzelem számít elfogadható eredménynek.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Három alapemberünk hiányzott az elmúlt héten, akik most bevethetők lesznek, így remélem, hozni tudjuk a meccset.

Nyírcsaholy (7.)–Jánkmajtis (2.)

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – A csúfos hazai kezdést megpróbáljuk feledtetni, bár tudjuk, minőségben ugyanolyan ellen felet fogadunk, mint legutóbb. Ettől függetlenül bízok a győzelemben.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Igaz, az elmúlt héten kicsit gyengébben játszottunk, de mint korábban nyilatkoztam, mindenhová a három pont megszerzése érdekében utazunk.

Vasárnap

Nagydobos (13.)–Milota (1.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Szeretnénk már kilépni a szimpatikus vesztes szerepéből, végre meg kellene kezdeni a pontok gyűjtését.

Elek László, a Milota edzője: – Biztos vagyok benne, hogy a hazaiak ellenünk szeretnék megszerezni első pontjaikat, mivel nem így képzelték el a nyitányt. Éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Jó felmérő lesz ez a fiatal csapatunknak, de ha teljes kerettel tudunk elutazni vasárnap, nem féltem a srácokat és bármi előfordulhat.

Kocsord (5.)–Nyírmeggyes (4.)

Tóth Zoltán, a Kocsord edzője: – Hazai pályán, nagyszerű közönségünk előtt a bajnoki címre esélyes ellenféllel szemben, szeretnénk megőrizni veretlenségünket.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Ismét idegenbe látogatunk, ráadásul egy nagyon jó formát mutató Kocsordhoz. A pillanatnyi forma fog dönteni, természetesen azt remélem – a mi javunkra.

Szabadnapos: Terem

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .