A megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport második fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Piskóti Zsolt edzőre, akárcsak az Újfehértóra újabb kemény erőpróba várű

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tiszalök–Napkor

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nem kell egymásnak bemutatni a két csapatot, hiszen az előző évadban hatalmas harcot vívtunk a bajnoki címért. Idén magasabb szint, a tavalyitól merőben eltérő célok, de a mérkőzés hangulata és kiélezettsége bizonyára megmarad. Nagy iramú, kemény, harcos mérkőzésre számítok. Legjobb tudásunk szerint felkészülünk és mindenképpen szeretnénk itthon tartani mindhárom pontot.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – A Tiszalök kemény csapat, amelytől az előző idényben, még a megye háromban, mindkét alkalommal kikaptunk, most megpróbálunk szépíteni.

Kemecse–Nyírtelek

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Készülünk a hazai bemutatkozásra, közönségszórakoztató játékra törekszünk, remélem a Nyírtelek is partner lesz a „játékban”! Mindenképpen szeretném látni a csapaton, hogy egy ez a tábor és egy ez a cél!

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Szoros eredményt remélünk.

Vasárnap

Nyíribrony–Újfehértó

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Szeretném, ha sikerülne hazai közönség előtt győzelemmel kezdenünk, ehhez viszont minden játékosnak a maximumot kell majd nyújtani!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A sorsolásunk nem túl kedvező, így egy újabb erőpróba vár ránk a Nyíribrony otthonában, ahol nem sok csapat tud pontokat szerezni. Bízom benne, hogy játékosaim most kilencven percen keresztül képesek lesznek koncentrálni és akkor sikeresek lehetünk – a sok hiányzónk ellenére is.

Rakamaz–Apagy

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Az Apagy nagyon jó játékerőt képvisel, az elmúlt hét végén például 0–3-ról tudott egyenlíteni. Ugyanakkor az idegenbeli szezonnyitó győzelem, majd a keddi kupasiker után természetesen szeretnék az első hazai bajnokin is nyerni.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsünk a meccs elejétől koncentrálni kell, a múltkori hozzáállás már kevés lesz! Mindent el fogunk követni, hogy ne jöjjünk haza üres kézzel.

Levelek–Nagykálló

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A Nagykálló jó erőkből áll, de a hazai meccseken mindig győzelemre játszunk. Ez most is így lesz!

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: – A Levelek mindig szervezett csapat, ettől függetlenül a három pont megszerzésének reményében utazunk.

Encsencs–Nyírbéltek

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Régen játszottunk szomszédvári rangadót a Béltekkel, amelyre biztos sok néző lesz kíváncsi. Természetesen hazai győzelmet várok.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, kellőképpen hely tudunk majd állni. Az ilyen fajsúlyú meccsek általában háromesélyesek, mindenesetre bizhatunk a nyitányon mutatott védőmunkában, ha támadójátékban javulni tudunk, akár meglepetést is szerezhetünk.

Kállósemjén–Kálmánháza

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Ismét egy újonccsapattal találkozunk, az erőviszonyokat nem ismerjük, de biztosan nem lesz könnyű meccs. Ugyanakkor azt gondolom, hazai pályán minden csapatra veszélyesek vagyunk.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – Ellenfelünk az első fordulóban idegenben megkezdte a pontgyűjtést, sajnos nekünk ez még nem sikerült. Nehéz mérkőzésre számítok, de ismét pontokért utazunk, reméljük ezúttal már eredményesen tudunk távozni.

Kótaj–Nyírlugos

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – A hazai nyitányon „pontosan” kezdtük a bajnoki rajtot, de azért van még csiszolni való a csapatomon! Egy jó erőkből álló Nyírlugos látogat hozzánk, ugyanakkor mindent megteszünk a szurkolóink szórakoztatásáért, és a három pont megszerzéséért.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Kórház a város szélén… A sok sérült miatt a tisztességes helytállás lehet az elsődleges célunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .