Szerdán este sokan ráugrottak a témára, mármint arra, mi történt a Baktalórántháza–Balkány (1–2) Magyar Kupa-mérkőzés hajrájában. A szálakat nehéz kibogozni, ahogy az lenni szokott, időközben a kedélyek is csillapodtak, mindenesetre annyi bizonyos, az Ófehértón rendezett összecsapás utolsó perceiben felszínre törtek az indulatok.

Kupacsata volt – kalamajkával
Fotó: Csutkai Csaba

Annyi szent, senki nem vádolhatja az érdekelteket azzal, hogy ne vették volna komolyan küzdelemsorozat selejtezőjét.

– Azt gondolom, felfújták a 84. perc körül történteket – közölte Kozma Attila, a Baktalórántháza elnöke. – A mérkőzés igazi, kemény, férfias küzdelmet hozott, egyik fél sem maradt adósa a másiknak, a Balkány pedig megérdemelten jutott tovább, mert gólhelyzeteivel jobban sáfárkodott, mint mi. Sok sikert nekik a továbbiakban, mi szeretnénk majd a szeptember 15-i pályaavatón győztesen levonulni a Balkány elleni bajnokin, így feledtetve ezt a vereséget. A két egyesület között nincs semmilyen konfliktus, legalábbis részünkről semmi. Azt hiszem, jobb, ha már mindenki a hét végi fordulóra koncentrál.

A másik oldal sem kívánt belemenni a részletekbe, mindazonáltal nem is maradnak tétlenek.

– Nekem a személyes tapasztalatom az volt, hogy olyan események történtek, melyek nem valók futballpályára. Ez ellen valamit tenni kell! A megfelelő fórumon jelezni fogjuk tapasztalatainkat, mert ez így nem mehet tovább! – reagált Obsitos Norbert, a balkányi egyesület elnöke.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .