A nyitányon koppantak az állak, hemzsegtek a meglepőbbnél meglepőbb eredmények. Nos, a megyei első osztályú bajnokság második fordulója ugyancsak mindennek ígérkezik, csak unalmasnak nem, miközben a programot a Nagyecsed–Mátészalka szatmári rangadó színesíti.

A mátészalkaiak szatmári rangadón, a balkányiak az újonc Gyulaháza ellen lépnek ezúttal színre
Fotó: facebook/balkanyse szurkolói oldal

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tiszakanyár–Csenger

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Nem ájultunk el magunktól az első fordulóban aratott győzelmünk után, helyén kezeltük a történteket. Voltak jó dolgaink, de természetesen akadtak hibáink is, amelyeket megpróbáltunk a héten kijavítani. Nem téveszt meg minket a Csenger hazai pályán elszenvedett hétvégi bajnoki, és hétközi kupafordulóban elszenvedett veresége sem. Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett mérkőzés lesz, melyen győzni szeretnénk, de gondolom a Csenger is így van ezzel.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Azon vagyok és vagyunk, hogy nyerő stratégiát dolgozzunk ki közösen – az edzők, játékosok. Legfontosabb feladat Tiszakanyáron: ne kapjunk ki!

Nyírgyulaj–Baktalórántháza

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hét évben folyamatosan sikerült a nyitófordulóban győztesen elhagyni a pályát, ez a szép sorozat legutóbb megszakadt. Ennek ellenére a három pont megszerzése érdekében készülünk a következő meccsre.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Jól kezdtük a bajnokságot, remélem, a hétközi kupacsata nem nyomja rá bélyegét a szombati bajnoki mérkőzésre, amely roppant nehéznek ígérkezik egy nagyon jó csapat otthonában.

Nagyecsed–Mátészalkai MTK

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Igazi szomszédvári rangadó elé nézünk, nem lebecsülve a szalkaiakat, csak a győzelmet tartom elfogadható eredménynek.

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok egy jó csapat otthonában, remélem, felnővünk a rangadó színvonalához. Fontos lenne, hogy élvezzék a fiúk a játékot, nem pedig „szétgörcsölve” a futballozni, mindenesetre a pontszerzés érdekében lépünk pályára.

Vasárnap

Nagyhalász–Tiszavasvári

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Hazai pályán szeretnénk megszerezni a három pontot, ehhez szervezetten és türelmesen kell pályára lépnünk. A helyzetkihasználásnak nagy szerepe lesz ezen a mérkőzésen.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Mindkét csapat vereséggel kezdett, mi motiváltan készülünk a halászi találkozóra, hogy bebizonyítsuk: helyünk van ebben a bajnokságban. A múlt heti hibákat megpróbáljuk javítani, bízom, a sikeres szereplésben.

Kisvárda Master Good II–Mándok

Erős Gábor, a Kisvárda II edzője: – Nagyon óvatosan kezeljük a helyzetet, a Tiszavasvári elleni mérkőzés után mondtam az öltözőben: ne gondolja senki, hogy ilyen egyszerű lesz, kitesszük a cipőt és majd jönnek az eredmények. Ezzel le is zártuk a történetet. Ismerem a mándoki csapatot, ugyanakkor szeretnénk azt a fajta játékot nyújtani, amit elképzeltünk.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az általunk elpuskázott bajnoki nyitányon láthattuk, hogy milyen akarattal és elszántsággal kell pályára lépni. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy többen is mélyen a tudásuk alatt játszanak. Az előttünk álló mérkőzésen szeretnénk a botlásunkat kijavítani, ami azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

Fehérgyarmat–Vásárosnamény

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A csapat életében olyan dolgok történnek, amelyek megtörhetnek egy nagy futballcsaládot. Ugyanakkor tudom, hogy az én fiaim közösen átsegítik a gyászolókat a nehéz időszakon! Sportszakmai szempontból a hét végén tovább szeretnénk folytatni veretlenségi sorozatunkat, bár Dudás Zoli barátomat ismerve, lesz nekik is hozzá egy-két szavuk. Reméljük, sok szurkoló jön ki a mérkőzésre – a Beregből is, a csapatok pedig ennek megfelelően színvonalas meccset fognak előadni.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Az elmúlt mérkőzésünk bebizonyította, hogy nem mindig az a csapat nyer, amely jobban játszik. Nem tudom a játékosaimat elmarasztalni, mert mindent megtettek a győzelem érdekében, úgy gondolom Fortuna még nem fogadott minket a kegyeibe. Remélem, átesünk ezen a holtponton és sikeresek leszünk Gyarmaton.

Balkány–Gyulaháza

Mirgai László, a Balkány edzője: – A helyszínen néztem meg a Gyulaháza–Ibrány meccset a nyitányon, és nagyon jó benyomást tett rám a hazai csapat. Biztos vagyok abban, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, a helyzetkihasználást tekintve mindenképpen javulnunk kell. Mert Mátészalkán hiába játszottunk jól, a kapu előtt határozatlanok voltunk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti bravúros pontszerzés ismét áldozatot követelt, az amúgy is szűk keretünkből már öt játékosra nem számíthatok. Ráadásul, ha hozzávesszük, hogy a két Gáti-testvér pénteken és szombaton zenei hivatásuknak tesznek eleget, így újabb csodára lenne szükség, hogy pontot, esetleg pontokat szerezzünk. Biztos, ami biztos, két hónappal a gerinc műtétem után kiváltottam a játékengedélyemet…

Ibrány–Tarpa

Madalina György, az Ibrány edzője: – Voltak csapatok, amelyek a kupamérkőzéseken pihentették a játékosokat. Mi nem ezt az utat választottuk, mert véleményem az, a legjobb edzés a meccs. A kupatalálkozóból kiindulva remélem, a hét végén ismét eredményesek leszünk.

Márton István, a Tarpa edzője: – Nagyon jó állománnyal rendelkező csapat otthonába látogatunk, de nem feltartott kezekkel. Pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .