A megyei másodosztály Nyírerdő csoport második fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén, közte az Őr–Vaja szomszédvári derbit.

A demecseri pályán két győzelemmel kezdő csapat csap össze
Fotó: nemzetisport.hu

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Berencs FC–Dombrád

Haga Sándor, a Berencs FC edzője: – Újabb nehéz mérkőzés vár ránk. Remélem, a srácok rádöbbennek, hogy már nem a megye háromban vagyunk, hozzátéve, ezt a sportot alázattal, szeretettel kellene művelni!

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Az első fordulóban az eredménnyel elégedett voltam, de a játékkal nem!  többet kell tennünk ennél, ha sikeresek akarunk lenni a hétvégén is! Remélem, a fiúk ezt átérzik és megfelelő hozzáállással készülnek a mérkőzésre.

Vasárnap

Kék–Nyírkarász

Fabók István, a Kék edzője: – Sajnálom a srácokat, mert amit terveztünk az már a negyedik percben bukott a nyitómeccsen. Úgy kaptunk ki, hogy akár iksz is lehetett volna, de a döntő helyzetekben rossz döntéseket hoztunk, míg kétszer a kapufa mentet. A hibákat elemeztük, így a hétvégén csak fegyelmezett játékkal lehetünk eredményesek. Nyernünk kell és ezért mindent meg fogunk tenni, hogy a szurkolóinkat, akiket a hétvégén elriasztottunk, vissza hozzuk a csapat mellé! Bízom abban is, hogy a kínai játékosunk, TA-O is időben megérkezik…!

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az első fordulóhoz képest helyzeteinkkel jobban kell sáfárkodnunk, mert mindig a sebzett vad a legveszélyesebb! Remélem, „pontosan” térünk haza.

Demecser–Záhony-Tiszaszentmárton

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Sikeresen kezdtük a bajnokságot, de azért van hová fejlődnünk, annál is inkább, mert nincs még összecsiszolva a társaság. Sokat kell dolgoznunk a jó szereplés érdekében, mivel valószínűleg nehezebb feladatok jönnek és biztosan lesznek buktatók is, ugyanakkor megpróbálunk fiatal csapatunkkal minél acélosabban teljesíteni. Igazi erőpróba vár ránk a hét végén a szintén jól rajtoló vendégek ellen.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – A jól sikerült kezdés után bizakodva várom az első idegenbeli fellépésünket. Igaz, játszottunk felkészülési mérkőzést a Demecser ellen, de abból messzemenő következtetéseket nem tudtam levonni. Hazai pályán biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd a győzelem érdekében, amihez nekünk is lesz egy-két szavunk! Nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

Pátroha–Szabolcsveresmart

Lelt József, a Pátroha edzője: – Beragadtunk a rajtnál, de remélem kiegyenesedünk, és stabilak leszünk a hét végére mint az euró.

Bódi Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nagyon jó képességű csapathoz látogatunk, megpróbálunk tisztességesen helyt állni Pátrohán. A mi sorsunk nem ezen a meccsen dől el, mi itt csak nyerhetünk…

Őr–Vaja

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Remélem, szoros meccset tudunk játszani a „szomszédokkal”. Mindkét csapat eredményesen rajtolt, bízom a fiúkban, hogy ezúttal is pontot, pontokat szerzünk.

Molnár István, a Vaja edzője: – Most elválik, mennyit ér a nyitányon aratott fölényes győzelem. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el a szomszédvári rangadón.

Ladányi TC–Ramocsaháza

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A Ramocsaháza meglepett a nyitányon aratott győzelmével. Bár nem ismerem a csapat összetételét, ettől függetlenül, a három pont megszerzése törekszünk vasárnap.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Jó erőkből álló Ladányhoz látogatunk, remélem ponttal, jobb esetben pontokkal térünk haza, amiért nyilvánvalóan nagyon sokat kell majd tennünk a pályán.

Ajak–Nyírmada

Barati István, az Ajak edzője: – Sajnos, az első forduló nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Otthon, egy jobb minőségű pályán, a hiányzókkal kiegészülve javítani fogunk!

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A rosszul sikerült kezdés után szeretnénk javítani, ehhez viszont idegenben bravúrt kellene bemutatnunk – erre készülünk a héten. Remélem a csapat is át érzi a mérkőzés jelentőségét és mindent meg tesz ennek érdekében az edzésen, majd a mérkőzésen is.

Gergelyiugornya–Fényeslitke

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ugyan a múlt héten nem voltam jelen a nyitómeccsen, de azt kértem a fiúktól, szerényen és alázatosan futballozzanak! Szeretnénk a hazai közönség előtt jó, főként pedig eredményes játékkal bemutatkozni.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Igazából úgy látom, a hazaiak nagyon megerősödtek. Ezzel együtt szeretnénk most is az előző fordulóban nyújtott játékot megismételni, akkor előbb-utóbb az eredmény is „jönni fog”.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .