A Magyar Kupa megyei selejtező második fordulójának keddi nyitómérkőzésén a mezőny egyetlen másodosztályú csapata, a Rakamaz folytatta bravúros menetelését.

A Rakamaz maradt „állva” a Magyar Kupában
Fotó: Csutkai Csaba

A Nyírgyulaj után ezúttal a szintén a megyei „élvonalban” szereplő Tarpát győzte le. Nem is akárhogy.

Szerdán további három összecsapást játszanak, ahol kivétel nélkül megyei első osztályú csapatok találkoznak. A továbbjutás változatlanul egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen az eredmény, büntetőpárbaj dönt.

A selejtező befejezéseként két együttes folytathatja szereplését az országos főtáblán.

Magyar Kupa, megyei selejtező, 2. forduló

Rakamaz–Tarpa  5–0 (3–0)

Rakamaz, 200 néző, v.: Király A. Rakamaz: Simkó M. – Kacsúr A., Bagoly Z., Venczel I. (Koczogh I.), Bíró Cs., Galambosi G., Sárközi D., Hruska Á.. Gál N., Anderka R. (Málik I.), Cseh K. (Hornyák G.). Edző: Huszák Géza. Tarpa: Sos I. – Sütő I., Törtei T. (Karmacsi), Csizmár J. (Hrpta), Rozman S. (Varju P.), Rácz I., Stefán L., Mocsán P., Károly J., Szolomka, Losonczi B. Edző: Márton István.

Gól: Galambosi G. 2, Sárközi D. 2, Cseh K.,

Huszák Géza: – El kell ismerni, a Tarpa nem a legerősebb összeállításban lépett pályára. Ugyanakkor saját csapatunk játéka minden elismerést megérdemel, két nappal az első bajnoki után kiválóan futballoztunk a mezőnyben és szép gólokat szereztünk.

Márton István: – Fiatal játékosaink kompletten megkapták a lehetőséget a bizonyításra, sajnos kiderült, hogy a felnőtt futball szintjéhez még nagyon sokat kell fejlődniük, valamint sokkal nagyobb alázatára van szükségük.

Szerdai program (kezdés: 17.30)

Baktalórántháza–Balkány (a mérkőzést Ófehértón rendezik), Csenger–Mándok, Ibrány–Nagyecsed

Huszák Géza edző irányításával újabb bravúrra adódik lehetősége a Rakamaznak

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .