A megyei első osztály nyitófordulójában jó néhány tippmixgyilkos mérkőzés miatt éreztek többen fájdalmat szívtájékon.

A gyulaháziak sikeresen melegítettek be a bajnoki folytatásra
Fotó: facebook/gyulahazakse

. A legütősebb eredményt talán Gyulaházán szállították, ahol az újonc hazai futballcsapat megzabolázta az elitbe sorolt Ibrányt. Olyannyira, hogy a házigazda „nullán” tartotta a favorit látogatót, döntetlent (0–0) kibrusztolva. Egyben fényes bizonyítást nyert a nyeretlen kétévesnek egyáltalán nem mondható ibrányi tréner, Madalina György előzetes nyilatkozata, aki nem véletlenül „fázott” a bemutatkozástól.

– Az első félidő dereka nagyon meleg volt, kapufát is lőttek a vendégek, ezt az időszakot túléltük, innen pedig azt játszottuk, ami szükséges – ecsetelte az eseményeket Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője. – . Azt is tudjuk, persze, hogy nem minden papsajt, nyilván lesz olyan meccs, amely rosszul fog elsülni, ugyanakkor abban is biztos vagyok, képesek leszünk még meglepésre. Különösen, hogy olyan emberek léptek pályára az Ibrány ellen, akik korábban még a megye kettőben is a kispadon ültek, vagy az ifiben játszottak. Ehhez még hozzáteszem, az utolsó percekig hezitáltunk, hogy beadjuk a nevezést a megye egyre, mert bizonyos tényezők miatt nagyon el kellett gondolkodnunk azon: a mi kis településünkkel belevágjunk-e ebbe a kalandba. A vasárnap történtekre viszont alapozhatunk, ha ugyanilyen fegyelmezett játékot tudunk nyújtani, bárki ellen képesek lehetünk pontot szerezni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .