A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport nyitókörében szabadnapos Tisztaberek egészen különleges módon készül a debütálásra… Mindazonáltal a második forduló csemegéje a Nyírcsaholy–Nyírmeggyes örökrangadó.

A tisztaberekiek ezúttal a Vámosoroszit próbálják megfékezni
Fotó: Kákos Dávid

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 2. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Kölcse–Kocsord

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Sok hiányzónk volt a Nyírmeggyes elleni nyitómeccsen, de szépen helyt álltak a fiúk. A pontszerzésnek akkor lesz igazán értéke, ha ezúttal hazai pályán behúzzuk a Kocsord elleni meccset.

Tóth Zoltán, a Kocsord edzője: – Szeretnénk folytatni a múlt heti jó szereplésünket és mindenképpen „pontosan” szeretnénk távozni a jó erőkből álló Kölcse otthonából.

Vámosoroszi–Tisztaberek

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindenképpen szeretnénk kijavítani a múlt heti botlásunkat. Nem beszélni, teljesíteni kell!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A jó világbajnoki szereplés hatására horvátoroszági edzőtáborban van a csapat fele, a másik része jó néhány ifistávál megspékelve bravúrra készül.

Milota–Terem

Elek László, a Milota edzője: – Ismeretlen csapat érkezik hozzánk, de ha sikerül annyi helyzetet kidolgozni, mint azt tettük Beregdarócon, akkor úgy érzem, nem lesz gond hazai közönség előtt begyűjteni a három pontot.

Képíró Dániel, a Terem elnöke: – Mit mondjak? Megpróbáljuk a hazai botlást feledtetni. Bízom abban, hogy a nyitányon hiányzó négy ember ezúttal bevethető lesz.

Jánkmajtis–Nagydobos

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Nyilván, mivel hazai pályán játszunk, elméletileg be kellene húzni a három pontot, de a Nagydobos egyelőre kakukktojás számunkra. Azt gondolom, az első meccs eredményéből, a Nyírcsaholy elleni vereségből nem szabad messzemenő következtést levonni a vendégekkel kapcsolatban.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Tisztában vagyok azzal, hogy erős csapathoz megyünk, ugyanakkor megpróbálunk minél jobb eredményt elérni.

Nyírcsaholy–Nyírmeggyes

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Rangadó után szomszédvári rangadó! A két együttes nagyon jól ismeri egymást, kiélezett, szoros meccset várok – természetesen hazai sikerrel.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Ez mindig is rangadónak számító mérkőzés, amelyen két jól felkészített csapat remélhetőleg színvonalas csatát fog vívni. Nagyon bízom abban, hogy amit legutóbb elpuskáztunk, itt a számtalan kihagyott helyzetekre gondolok – az most sülni fog.

Vasárnap

Hodász–Nábrád

Pálfi József, a Hodász edzője: – A múlt heti jó kezdés után, ha itthon valóban összeáll a csapat, ebben az esetben a Nábrádot felül tudjuk múlni. Éppen ezért szeretettel várjuk a csapat összes játékosát!

Végh András, a Nábrád edzője: – Bár igaz, hogy az ellenfélről keveset tudunk, de egy ilyen kezdés után minimum egy pontot el kell hoznunk.

A Szatmárcseke–Csengersima mérkőzést augusztus 22-én játsszák.

Szabadnapos: Beregdaróc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .