Benne volt a pakliban, hogy a Tiszavasvári számára balul sült el a a bajnoki nyitány.

A rossz rajt után is él a remény Tiszavasváriban – lehet ez még jobb is
Fotó: Nagy Lajos

Dehogy ennyire – az mégsem esett jól a megyei első osztályú futballcsapat tagjainak. A nyáron forradalmi változásokon „átesett”, alapjaiban kicserélődött együttestől ugyebár regimentnyi frontember távozott, ráadásul a nyitómeccsen az is napnál fényesebben bebizonyosodott, hogy a Kisvárda Master Godd II nem éppen piskóta brigád. Az élvonalbeli klub „fakója” 6–1-re kalapálta el a Nagy-legénységet, amely a hazai bukta után abban azért feltétlenül bízhat, hogy a nyitókörben hemzsegtek a meglepetések.

Vagyis, a folytatásban akár ők is boríthatják, no nem a bilit – sokkal inkább a papírformát.

– Nyilván nem ilyen kezdésről álmodtunk, annyit azonban hozzátennék a történtekhez, igen jó csapattal találkoztunk – ecsetelte az eseményeket Nagy István, a Tiszavasvári nyáron kinevezett edzője. – A 17-19 éves kisvárdai tehetségesek dinamikusan futballoztak, láthatóan bizonyítani akartak, hárman ugrottak egy labdára, más volt hozzáállásuk. Ami minket illet: a védelmünk nem állt össze, egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Talán meg is volt szeppenve kicsit a csapat, különösen a fiatalok. Annyit tudok mondani, dolgozunk tovább, hiszem, hogy az elkezdett munka be fog érni, ehhez azonban idő kell. Nem kell temetni a csapatot, leszünk ennél jobbak!  Nem félek attól, hogy katasztrófa lesz, bízom a játékosokban, közösen meg tudjuk valósítani tervünket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .