A labdarúgó megyei I. osztály nyitófordulójában öt mérkőzést rendeznek szombaton. A szezon a kora délutáni a Tiszavasvári–Kisvárda Master Good II összecsapással rajtolt.


Megkezdődött! A bajnokság nyitómeccsét Tiszavasváriban játszották

Tiszavasvári–Kisvárda Master Good II  1–6 (1–5)

Tiszavasvári, 200 néző, v.:  Takács A. Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Demkó, Bakos T. (Vadász D.), Bodnár A., Lajos T. (Holozsnyák Á., Huszti G.) Gyurján R., Szolyka G., Ujj L., Bolega S. (Száraz Á.), Bolgár D. Edző: Nagy István. Kisvárda II: Révész D. – Elek Á. (Abov), Hacs, (Köblös), Országos D., Bálint P., (Lövei), Kmil, Kovácsréti M., Szőr L. (Severnyov), Melnyik, Protic, Gyüre T. (Ötvös). Edző: Erős Gábor. Egy sokkal erősebb Kisvárdától kapott ki a hazai csapat. Gól: Demkó B. illetve Gyüre T. 3, Kovácsréti M., Bálint, Ötvös Sz.

Nagy István: – A jó erőkből álló vendégek hibáinkat könyörtelenül kihasználva megnyugtató előnyt szereztek az első félidőben és így megérdemelten győztek.

Erős Gábor: – Gratulálok a srácoknak a győzelemhez és a sikeres bemutatkozáshoz. Természetesen a történteket a helyén kezeljük, mert egy teljesen átalakult Tiszavasvári ellen értük el ezt az eredményt.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .