A megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport nyitófordulójában – legalábbis a múlt alapján –az Újfehértó–Rakamaz, illetve az Apagy–Levelek összecsapás tűnik a legcsábítóbbnak.

Apagyon vérbeli szomszédvári rangadóval kezdnek a Levelek ellen
Fotó: facebook/apagyi foci

Utóbbi vérbeli szomszédvári csata, így a felek számára mindjárt pikánsnak titulálható a rajt.  Ami viszont tuti újdonság: a feljutóként debütáló Nyírbéltek frissen kinevezett edzővel, jelesül Tóth Tiborral „ugrik neki” az idénynek.

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Vasárnap

Napkor–Kemecse

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Nagyon jó csapat a Kemecse, de fiatal társaságunk megpróbálja itthon tartani a pontot, netán a pontokat.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – A felkészülés meccsek kicsit megtépázták a csapatot, így kicsit megfogyva bár, de törve nem készülünk a Napkor elleni idény kezdésre. Hiszem, hogy játékos, jó mérkőzésen a Napkor bizonyítani szeretné, hogy helye van ebben az osztályban, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy elérjük a céljainkat!

Nyírlugos–Tiszalök

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Nem ismerem ellenfelünket, mert régen találkoztunk velük. Számunkra nem úgy sikerült a felkészülés, ahogy terveztük, sok a sérült, de hazai pályán győzni szeretnénk.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Ellenfelünk remek őszi szezont futott az előző bajnoki kiírásban, s bár tavasszal már nem jöttek úgy az eredmények, mindenképpen eredményes évet zártak, hiszen a hatodik hely kifejezetten jónak számít ebben az erős csoportban. Szervezett, masszív csapat, a mezőny nagy részének borsot tört az orra alá. Ennek ellenére nem féltem a csapatomat. Becsülettel elvégezték a felkészülést és jól ismerem őket ezért elmondhatom: a szívüket a pályára kitéve mindent meg fognak tenni a siker érdekében. A célunk az idei bajnokságban, hogy minden mérkőzést becsülettel, tisztességesen megvívjunk és bebizonyítsuk, hogy megérdemelten vagyunk ott a megyei másodosztályban. Szeretnénk biztos bennmaradó helyen végezni, ezért dolgoztunk az elmúlt két hónapban és ezért fogunk küzdeni az első fordulótól az utolsóig.

Kótaj–Kálmánháza

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Mindenképpen csak a győzelem elfogadható a hazai nyitányon.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – Két olyan csapat találkozik, amelyek másik osztályból érkeztek. Lényeges különbség, hogy a Kótaj, ellentétben velünk, nem a megye háromból, hanem a megyei első osztályból tért vissza. Mindkét csapat átalakult, így meg nehéz megjósolni, ki mire lesz képes ebben a szezonban. Ellenfelünk lényegesen több tapasztalattal bír, így hazai pályán esélyesnek számít. Minden tiszteletünk a Kótajé, amely korábban az NB. III-at is megjárta – velem a soraiban. Éppen ezért mindenképp különleges élmény lesz visszatérni, de tiszteletünk ellenére nem a tisztes helytállás a cél, hanem a pontszerzés. Egy csapatnak, amely ebben az osztályban szeretne gyökeret verni, más céljai nem is lehetnek!

Nyírbéltek–Kállósemjén

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Az újoncok egészséges lelkesedésével várjuk a nyitányt. Tisztességesen felkészülünk és szeretnénk győzelemmel bemutatkozni saját közönségünk előtt.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, bár az is igaz, egy újonccsapat otthonában kezdeni nem leányálom.

Nagykálló–Encsencs

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: –  Bízom benne, hogy a fiúk motiváltan lépnek pályára és kellő akarat, erő lesz bennünk ahhoz, hogy győzelemmel kezdjünk a bajnokságot!

Szedlár János, az Encsencs edzője: – A csapat sokat dolgozott a felkészülési időszakban, néhány poszton sikerült a sorokat acélosítani. Úgy érzem, képesek vagyunk a pontszerzésre Nagykállóban.

Apagy–Levelek

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Belevágunk a közepébe, a szezon eleje nagyon kemény lesz számunkra. Hazai pályán mindenképpen győzelemmel szeretnénk kezdeni, ebben a szellemben fogunk pályára lépni.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Rögtön az elején belecsapunk a lecsóba. Mindig pikáns kis meccs kerekedik ki a szomszédvári rangadóból, természetesen szeretnénk jól kezdeni, és ponttal, pontokkal távozni.

Újfehértó–Rakamaz

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nagyon kemény szezonnyitány előtt állunk a jó erőkből álló, tavaly még megye első osztályú Rakamaz ellen. Nem tudom fiatal játékosaim, mennyire tudnak felnőni ehhez a nehéz feladathoz.

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: –Ilyentájt még sötét ló az egész történet… Egy új bajnokság nyitánya előtt nehéz megtippelni az erőviszonyokat, hiszen jó néhány változás történt a csapatoknál. Mindenesetre megpróbáljuk a maximumot kihozni a meccsből és a lehető legjobb eredményt elérni.

Nyírtelek–Nyíribrony

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Hogy mit várok? Most mondhatnám, bort, búzát, békességet. A játékosok önbizalmától függ, milyen eredményt érünk el a nyitányon.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Ahol befejeztük, ott kezdjük el, az akkori eredményt is elfogadnánk. Természetesen győzni szeretnénk a nyitányon.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .