A megyei másodosztály Nyírerdő csoport nyitófordulója máris egy csemegét kínál: vasárnap „tálalják” a Kék–Demecser szomszédvári derbit, amelyen aligha alszik meg a tej az érintettek szájában.


Egy év szünet után ismét lesz meccs a záhonyi pályán
Fotó: internet

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Dombrád–Ladányi TC

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Olyan csapattal találkozunk, amely a bajnokságban meghatározó szerepet tölt majd be. Fiatal csapatunkhoz nagyon sok türelem kell még! Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, melyet az elvégzett munka után kíváncsian várok.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A hazai csapat az elmúlt szezonban magasabb osztályban szerepelt, nem tudom mennyire változott ellenfelünk keretének összetétele, ettől függetlenül megpróbálunk jó mérkőzést játszani és pontot, vagy pontokat szerezni.

Vasárnap

Nyírmada–Gergelyiugornya

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Tudjuk, hogy ellenfelünk meglehetősen jól erősített, de bízunk a hazai pálya előnyében, remélem szoros meccsen ki tudjuk harcolni a győzelmet.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Nem beszélek mellé, sajnos, még nem vagyunk kész, akad még tennivalónk a csapat háza táján. Ettől függetlenül a tavaszi súlyos vereséget mindenképpen feledtetni szeretnénk.

Ramocsaháza–Ajak

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Ahhoz, hogy elérjük céljainkat fontos lenne sikeresen kezdeni a szezont, ami egyben lendületet adhat a folytatásra.

Barati István, az Ajak edzője: – Több meghatározó játékosunk távozott, megpróbáltuk pótolni őket. A Ramocsaházát nem ismerjük, újoncok ebben a csoportban, mindenesetre a három pontért utazunk.

Vaja–Berencs FC

Molnár István, a Vaja edzője: – A kitűzött cél az első hat hely valamelyikének megszerzése. Azt gondolom, ha mindenki bevethető lesz, elkerülnek minket a sérülések, akár a szezon meglepetéscsapata is lehetünk. Nem szeretnénk elszúrni a hazai rajtot.

Haga Sándor, a Berencs FC edzője: – Számunkra ez történelmi mérkőzés lesz, mert a csapat most mutatkozik be a megye kettőben. Szeretnénk szoros meccset játszani, ennek érdekében jó lenne, ha a sérültjeink közül minél többen felépülnének a nyitányig.

Szabolcsveresmart–Őr

Bódi Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A tavaszi szezon végén acélosan teljesítő Őr ellen kissé átalakult, újonc csapatunkkal próbálunk eredményesek lenni hazai pályán. A jobban akaró csapat szerezheti meg a három pontot.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Újonc csapattal találkozunk, nem igazán tudjuk, mire számíthatunk. Ha ott folytatjuk, ahol a tavaszi idény végén abbahagytuk, akkor sikeresek leszünk. Ha nem, akkor meg így jártunk…

Záhony-Tiszaszentmárton–Pátroha

Golyán Gergő, a Záhony-Tiszaszentmárton vezetőségi tag: – Azt hiszem, sikeresen felkészülésen van túl a csapat, megfelelő körülmények között tudtunk dolgozni. Annak ellenére, hogy csaknem teljesen kicserélődött a játékoskeret, már csak apró részleteken kell csiszolnunk. Természetesen a három pontot itthon akarjuk tartani a jó erőkből álló Pátrohával szemben, amely az előző szezonban is bizonyította, mire képes, így kellő tisztelettel fogadjuk. Közönségszórakoztató játékra számítunk, amelyre remélhetőleg minél több futballszerető ember kilátogat.

Lelt József, a Pátroha edzője: – A pátrohai gyors eddig még mindig gyorsan átszaladt a Tiszaszentmártonon, remélem most sem lesz ez másként, igaz hogy a hazaiak két csapatból „kaparták” össze a vasárnapi kezdőt.

Kék–Demecser

Fabók István, a Kék edzője: – A nyáron rengeteget dolgoztunk a csapat kialakításán, szerencsém volt, mert rengeteget utazhattam, bejártam a fél világot, még a Kőlaposra is eljutottam. Egy dolgot állapítottam meg: a megyei foci tele van prostituáltakkal, csak a madámok változnak meg a kupik. Számunkra a nyitány szomszédvári derbivel kezdődik, vannak sérültjeink, de a létszámunk megfelelő, van lehetőségem rotálni, aminek legjobban a feleségem, örül mert így rendben lesz a virágoskertje is.

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Ezen a meccsen az erőviszonyoktól függetlenül kiélezett csatára lehet számítani. Remélem mindenki átérzi az első mérkőzés súlyát, ugyanakkor mivel nagyon sok változás történt nálunk, ezért összeszokottságról nem beszélhetünk, de bízom a srácokban, a hozzáállásukban, a mentalitásukban. Egyet ígérhetek, nem veszteni megyünk Kékre.

Fényeslitke–Nyírkarász

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Ez valóban bemutatkozás lesz, mert teljesen új csapatot építettünk. A fiatalokon talán nagy lesz a nyomás, de szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy legalább egy pontot itthon tartsunk.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Megfiatalodott hazai csapathoz látogatunk, amely nyilván bizonyítani akar, mivel az elmúlt szezon nem úgy alakult számára, ahogy remélték. De mi a három pont megszerzésének reményeben utazunk, mert a jó rajton sok múlik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .