Most már minden élesben megy. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport nyitófordulóját rendezik a hét végén.


Kocsordon a szereléssel nem lesz probléma
Fotó: facebook/kocsordse

Vagyis, nincs több kifogás, mellébeszélés, mindenkinek a minél jobb szereplés érdekében muszáj törni magát.

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Beregdaróc–Milota

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Vártuk a bajnokság kezdetét, ugyanakkor a csapatból „nagyon sok gól távozott” a nyáron, ettől függetlenül a győzelemre fogunk játszani. Biztos vagyok abban, a Beregdarócnak ebben az idényben is ütőképes csapata lesz!

Elek László, a Milota edzője: – A nyitómeccsekkel rendre hadilábon állunk, ráadásul Beregdarócón még soha nem szereztünk pontot. Nagyon fiatal csapatunk van, de remélem, minél hamarabb összeállunk. Egy a lényeg, Milotán megmaradt a focicsapat!

Nábrád–Vámosoroszi

Végh András, a Nábrád edzője: – Úgy érzem, a felkészülésünk elég jól sikerült. Bár a bajnokesélyes Vámosoroszi látogat hozzánk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot, remélem ebben az új játékosaink is a segítségünkre lesznek.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Nagyon fontos a jó kezdés számunkra, mert a célunk az első három hely valamelyikének megszerzése! A masszív Nábrád otthonában rendkívül nehéz meccsre számítok.

Csengersima–Hodász

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A szezon első meccsén győzelmet várok a csapattól. Szeretném, ha sikerélménnyel indítanánk az őszi hadjáratot.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Jó hírem van az egyesületnek, megkaptuk a buszt! Remélem, a múlt heti edzőmérkőzés után összeállt a csapat, sikeresen veszi az első akadályt.

Vasárnap

Nagydobos–Nyírcsaholy

Borza László, a Nagydobos edzője: – A jó kezdés lendületet adhat a csapatnak, magam is kíváncsian várom, valójában mire leszünk képesek.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Először is gratulálok a hazaiaknak az osztályváltáshoz. Tudom, óriási elánnal, bizonyítási vággyal fognak nekünk esni. Reményeink szerint szép számú közönség előtt mi is jól szeretnénk kezdeni a szezont, bár komoly sérültjeink vannak, de nem feltartott kézzel lépünk pályára.

Terem–Jánkmajtis

Képíró Dániel, a Terem elnöke: – Mondhatjuk, fejest ugrunk az ismeretlenbe, mert egyelőre rejtély ez  a csoport számunkra, ezzel együtt mindent megteszünk a győzelemért.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Ahogy a teremi csapatot nem ismerem, úgy a sajátomat sem, mivel gyakorlatilag az utolsó pillanatban álltunk össze – több új játékost igazolva. Mindenhova győzni megyünk, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Kocsord–Szatmárcseke

Tóth Zoltán, a Kocsord, edzője: – Hazai pályán mindenképpen győzelemmel szeretnénk kezdeni a szintén jól erősítő Szatmárcseke ellen.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, megfiatalított csapatunk végre kibabrál mumusunkkal, a Kocsorddal és ponttal, jobb esetben pontokkal tér haza.

Nyírmeggyes–Kölcse

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Úgy érzem, jól sikerült a felkészülés és ez nem csak a szokásos szöveg. Nem akarom ragozni a dolgot, mindenképpen győzelmet várunk.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Remélem, sikerül pontot szerezni. Nem a legerősebb csapattal tudunk pályára lépni, de bizakodunk.

Szabadnapos: Tisztaberek

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .