A megyei harmadosztály Szabolcs csoportból egyszerre három futballcsapat dobbantott feljebb: a  Tiszalök, Napkor, Kálmánháza trió egyaránt a magasabb szinten folytatja. Nevezetesen a második vonal Pannónia Zrt. csoportban.

Tiszta sor: a tiszalöki csapat bajnokként léphetett feljebb
Fotó: facebook/tiszalökvse

A Tiszalök útja volt a legtisztább, amely bajnokként vívta ki a feljutást. A szebb napokat megélt egyesület csaknem poraiból támadt fel, midőn néhány esztendeje kipottyant a megye egyből. A Tisza-partiak Nagy Gábor edző irányításával próbálják visszacsempészni a régi szép időket – legalábbis törekszenek rá.

Mindeközben a Napkor felkérésre tér vissza a másodosztályba, ahol korábban lehúzott már néhány szezont. Az előző idény végén második helyen letáborozott együttes Somogyi Lászlóval a kispadon rugaszkodik neki az új kihívásnak.

Ugyancsak ebbe a vonulatba illeszkedik a Kálmánháza. Az egykoron stabil megye kettes legénység is felkérésre csatlakozott a „pannóniásokhoz”, érdemes volt tehát megcsípni a harmadik pozíciót a harmadik ligában. Ráadásul a Kotricz Zoltán vezényelte csapat gyakorlatilag teljesen új létesítményben rendezheti hazai mérkőzéseit az őszi idényben.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .