Mirgai László zsinórban negyedik, összesen hetedik szezonját készül „lenyomni” a balkányi futballcsapat edzőjeként. Szó se róla, a két tételes történet igazi sikersztori: előbb NB III-as, majd a második korszakban megyei első osztályú bajnoki cím megszerzésével követelt helyet az egylet históriás könyvébe.

A balkányi szurkolók tovább füstölögnének – örömükben
Fotó: facebook/balkányse szurkolói oldala

Folytatás következik, a szakvezető pedig már nagyban „gyúrja” a jövő csapatát. A megye egyes legénység játékoskerete tovább acélosodott, leginkább a betonbiztos védelem kialakítása érdekében tett erőfeszítést a stáb. Mindezt részben a kényszer szülte,  Sallai Márk családi okok miatt visszatért Kaposvárra, míg Kondor Milán sérülése miatt alighanem fél éves kihagyással számolhat. Mivel az ugyancsak hátvédként bevethető Simon Szabolcs Borsodba állt tovább, a képlet egyértelművé vált – a hátsó alakzatban támadt űrt kell betölteni.

Emígyen érkezett a rakamazi Tóth Zoltán, illetve a dombrádi Posta Norman. A fehérgyarmati Vistyák György középpályásként dobható harcba. Egyik sem öreg fiú, ráadásul a balkányiak két tini igazolásával tovább fiatalították a gárdát. A tizenhét éves Parádi Botond és kortársa, Dudás Marci egyaránt a Nyíregyházi Filo SE-ben pallérozódott, mindketten a felnőttek között bizonyíthatnak az őszi idényben.  Előbbi titán szintén védő, utóbbi támadóként kaphat lehetőséget a Mirgai-alakulatban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .