Nevében biztos, hogy Erős-csapat lesz Kisvárdán. Mindez annál inkább garantált, mivel Erős Gábor irányítja majd az élvonalbeli klub második számú együttesét, amely az aktuális idényben csatlakozik a megyei első osztályú bajnokság mezőnyéhez.

Erős Gábor irányítja a kisvárdai tartalékcsapatot
Fotó: fabebbok/kisvardafc

Nagy meglepetés aligha érhette a bennfenteseket, elvégre hónapok óta rebesgették, hogy a Kisvárda Master Good feljutás esetén másik fronton is beindul. Magyarán, élve a szabályok adta lehetőséggel csapatot nevez a megye egybe. Megtörtént, a felkészülést pedig hétfőn kezdi a gárda. A Kisvárda Master Good II-ben az U19, illetve az U17-es futballisták lépnek jobbára pályára, a cél pedig egyértelmű: a titánok minél több tapasztalatot szerezzenek a „nagyok” között. Ugyanakkor – mint arról a klub honlapja beszámol –  a kiírás arra is lehetőséget nyújt, hogy mérkőzésenként három, 23 éven aluli labdarúgó is bevethető a tartalékcsapatban., ezzel az eséllyel nyilván élni fog a vezetőség. Ami annyit tesz, az NB I-es meccseken adott esetben kimaradó, netán kevés lehetőséget kapott futballisták közül hárman a vasárnapi alacsonyabb osztályú találkozón is játszhatnak.

Nem mellesleg Erős Gábor az NB I-ben debütáló legénység szakmai stábjának is tagja, így kapocs lesz a két csapat között.  Ami azt illeti, a szakvezető számára abszolút ismerős lesz a közeg, az elmúlt évadban az immár „osztálytárs” Mándok színeiben szerepelt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .