Elkészült a megyei másodosztályú bajnokság – várva várt – csoportbeosztása. A Versenybizottság a csoportok beosztását a területi elvek, a csapatok számának területi eloszlása és az utazási távolságok maximális figyelembevételével készítette el. Valamennyi csoportban egyaránt augusztus 11-12-én rajtol a bajnokság.

Augusztus derekán indul az éremcsata
Fotó: Csutkai Csaba

A részletekbe merülve: a megyei első osztályból kiesett a Dombrád, Rakamaz, Kótaj hármas, feljutóként az Ibrány, a Gyulaháza és a Csenger kapott besorolást.

A másodosztályban visszamaradt a Terem és a Nyírtelek, kiesett a Rohod és a Tyukod. A harmadosztályból feljutóként érkezett a Tiszalök, Nyírbéltek és a Nagydobos, a Tarpa II nem vállalta az indulást. A megye kettőben – felkérésre – szerepelhet a Berencs FC, a Napkor, valamint a Kálmánháza.

Ami azt illeti, a mezőny meglehetősen színes lesz, a visszalépések (Biri, Gávavencsellő, Mérk-Vállaj) következtében jó néhány újonc együttes csatlakozott. Ugyanakkor – egy év szünet után – ismét lesz futball Záhonyban, ahol a Tiszaszentmárton rendezi hazai meccseit.

Megye II. osztály, Pannónnia Zrt . csoport: Apagy SE, Encsencs SE, Kállósemjén SE, Kálmánháza SE, Kemecse SE, Kótaj SE, Levelek SE, Nagykállói VSE, Napkori SZSE, Nyírbéltek KSE, Nyíribrony SE, Nyírlugos SE, Nyírteleki SE, Rakamazi Spartacus SE, Tiszalök VSE, Újfehértó SE

Nyírerdő csoport: Ajak SE, Berencs FC, Demecseri VKSE, Dombrád SE, Fényeslitke SE, Gergelyiugornyai SE, Kék SE, Ladányi TC, Nyírkarászi KSE, Nyírmadai ISE, Őr KSE, Pátrohai LSE, Ramocsaháza SE, Tiszakanyár SE, Tiszaszentmárton SE (Záhonyban játszik), Vajai II. Rákóczi Ferenc SE

Kelet-Magyarország csoport: Beregdaróc SE, Csengersimáért KHE, Hodászi SBK, Jánkmajtis KSE, Kocsord SE, Kölcse SE, Milota SE, Nábrád SE, Nagydobosi LSE, Nyírcsaholy USE, Nyírmeggyes SK, Szatmárcseke KSE, Teremi SE, Tiszakóród SE, Tisztaberek SE, Vámosoroszi KSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .