A Vámosoroszi továbbra is azért töri magát, hogy megőrizze nimbuszát a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban. A vezérszerep a folytatásban is Mikes Ferencre hárul, az edző pedig négy új futballista bevetésével indulhat az őszi hadjáratra.

Némiképp átalakul az vámosoroszi csapa

A csengeri Rigó Attila, a fehérgyartmati Geletey Zoltán, vagyis a megye egyből érkezett duó mellett a tiszakóródi Somogyi Richárd is friss szerzeménynek számít. Ráadásul a a szatmárcsekei Bakó Kristóffal soraiban is „lesújthat” bajnoki riválisaira az együttes.

Ugyanakkor két távozó is akad: Bornemisza Istvánon kívül Szilágyi László is elköszönt, utóbbi a Tisztabereket erősíti a jövőben.

Idevágó információ, hogy vasárnap (kezdés: 12 óra)  rendezik Vámosorosziban a hagyományos Nagy Sándor-emléktornát, amelyen a Fehérgyarmat. a Tunyogmatolcs, a Tiszakóród, a Tisztaberek társaságában a házigazda két csapattal képviselteti magát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .