Istenes a helyzet Fehérgyarmaton, annál is inkább, mert a megyei első osztályú futballcsapat egyelőre soraiban tudhatja a házigólkirály Istenes Eriket. Mindez nem kevesebbet jelent, minthogy az elmúlt évekkel ellentétben – legalábbis jelen állás szerint – nem ,,kapkodták szét,, a játékoskeretet.

Siti Ferenc tűzön, vízen át a csapat mellett
Fotó: Bereczki Zoltán

Az előző idényben tizenegy gólt termelt huszonkét éves üdvöske ráadásul új társat is kapott, mégpedig a Tarpáról érkezett Barta Ferenc személyében. A csatár mellett támadót és védőt is tesztel a felkészülést kedden indító szatmári egylet. Ugyanakkor Siti Ferenc edző kénytelen lemondani Nyíri Gyula további szolgálatairól, mivel a védő visszatért Nagyecsedre

-Lapozza fel mindenki a a tavalyi nyilatkozatomat, a helyzet nem változott, sőt… Annyiban viszont feltétlenül jobb helyzet, hogy az elmúlt időszakhoz képest most nem kell új csapatot építeni – taglalta Siti Ferenc, a Fehérgyarmat trénere, akinek nem szokása vattázni véleményét.

Okulásként álljon itt az ominózus nyilatkozat, amely az előző bajnoki évad előtt fogant meg és a szakvezető szerint azóta jottányit sem javult a helyzet.

„A megyei futball résztvevői, köztük mi is, egy torzót építünk, amelynek se teteje, se alja, előbb-utóbb pedig össze fog dőlni. Maga alá fog temetni olyan egyesületeket is, melyek nem érdemlik ezt meg. Az emberi kapcsolatok, kiváltképp az etika eltűnt. Mindenesetre én elkezdtem magam szégyellni, nehogy majd egyszerre zúduljon rám a mocsok és ne bírjam…”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .