Tagadhatatlan, a Tarpa mindig képes nagy dobásra. Most éppen Márton István lépett  elő, aki ismét a megyei első osztályú futballcsapat trénereként felügyeli a felkészülést.


A tarpaiak nem futnak el a kihívások elől
Fotó: facebook/tarpa sportja

A szakvezető ugyebár az előző bajnoki évadban is betöltötte eme tisztséget, a tavaszi szezon közben azonban változott a felállás: Rozman Sándor ,,ugrott be,, újfent, elvégre a feljutás kiharcolásában is aktív szerepet vállalt – játékos-edzőként. Mindeközben Márton István maradt a beregi egyesület kötelékében, utánpótlásvonalon dolgozott, emellett nyilván volt rálátása a ,,nagyokra,,. Így visszatérése a kispadra bizonyosan zökkenőmentesnek ígérkezik. Más kérdés, hogy a játékoskeret nyomaiban sem fog hasonlítani a korábbihoz…

A kapus Rácz Tamás a Debreceni EAC színeiben folytatja, Mándi László a megye kettes Gergelyiugornya szerelésébe bújuk, a csatár Barta Ferenc pedig a Fehérgyarmat soraiba lép. A Szparitól kölcsönbe kapott Gajdos Gergőnek Nyíregyházán volt immár jelenése, ugyanakkor kérdéses Antal Roland, Béres Richárd, Péter György, miként Veréczi Erik további sorsa.

Naná, hogy friss erő is érkezett. Az ,,osztálytárs,, Tiszavasváritól mindjárt ketten: a kapus Kanócz Béla, valamint a védő Lakatos Bence is a Tarpa szolgálatába áll. A bajnokságot nyert U19-es legénység nyolc üdvöskéje szintén a felnőttekkel készül, a nevelőegyesületkén meghatározott  hosszú távú cél részeként. KT

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .