Harcedzett futballisták bevetésére esküsznek Nagyecseden. A megyei első osztályú futballcsapat erősítési akciója is ezt sugallja: nem nyeretlen kétévesekkel ,,combosították,, a játékoskeretet.

Volt és talán lesz még mit ünnepelni Nagyecseden

A harmincöt esztendős Roszel Róbert az NB III-as Nyírbátortól érkezett. A korábban Diósgyőrben is megfordult csatár rutinja, főként pedig góljai jelentős mértékben segítheti a szatmáriakat, akik – akárcsak az elmúlt szezonban, midőn az ötödik helyet csípték meg – bebetonozhatják magukat az élcsoportban. A harmincharmadik évét taposó Kóka Róbert szintén alaposan felvérteződött tapasztalattal, a középpályás a bajnoki rivális Tiszavasvári után választotta az Ecsedet. A harmadik régi-új szerzemény Nyíri Gyula: a huszonnyolc éves védő egy éves fehérgyarmati kitérőt követően tért vissza.

Oda, ahol továbbra is Ádámszki Róbert tölti be az edzői tisztséget, így él a remény, hogy továbbra is nagy lesz az ecsedi csapat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .