A rakamazi futballcsapat produkált már néhány látványos feltámadást, így bár az előző évad végén alászállt a megyei másodosztályba – gyásztáviratokra senki ne feccöljön egy árva garast sem. Már csak azért sem, mert az együttes felettébb tapasztalt szakvezető vezényletével próbál visszakapaszkodni az ,,élvonalba,,.

Huszák Géza a jövőben a rakamazi csapatot irányítja Fotó: Török Attila

Huszák Géza ül ugyanis a rakamazi kispadra, akinek irányításával a Sajóbábony előbb bajnoki címet nyert, majd az osztályozó sikeres megvívásával az NB III-as indulási jogot kiharcolta.

Ugyanakkor a szakember az idény végén elköszönt a borsodi egylettől, így csapott le rá a szabolcsi klub vezetősége. Huszák Géza számára ismerős lesz a terep, játékospályafutása során aktív tagja volt a Rakamaznak, majd több NB -s csapat szerepléséért felelt.

Mindeközben a keretben is történtek változások. Schmidt Péter és Tóth Tamás a folytatásban a Vásárosnaményt erősíti, Tóth Zoltán – állítólag – a Balkány kiszemetje, Hornyák Marcell a Dombrád szólítja soraiba. Távozik továbbá Demkó Bence, Murák Krisztián, illetve Szabó Péter is. Attól, persze nem kell tartani, hogy hézagos lesz a létszám, hamarosan új szerzeményekkel acélosodhat a csapat. KT

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .