Egyszer fent, egyszer lent. Dombrádon most éppen az utóbbi verzióval kénytelenek megbarátkozni, ama fájdalmas tény következtében, hogy a futballcsapat kizuhant a megyei első osztályból.

A dombrádi öltözőben jó néhány új arc bukkan fel

Persze, volt erre már példa a közelmúltban, és a Tisza-partiak már kétszer visszatornázták magukat az ,,élvonalba,,. Hasonló dobásra éppenséggel ezúttal is kínálkozik esély, bár ennek érdekében meg kell feszülni majd a következő évadban. Ami viszont fix, Pap Mihály játékos-edző, egyben csapatkapitány vezényli ősszel az alapjaiban megreformált együttest. A keret eddigi tagjai közül Géczi István, Nagy Miklós és Puskás Ádám egyaránt Vásárosnaményba távozott, Varga Dávid pedig – úgy tudni – a Tiszakanyár kiszemeltje. Ugyanakkor Buka Bence, Csáki Tamás Dallos László, Juhász Csaba, illetve  Posta Norman is a búcsúzók táborát szaporítja.

Az élet nélkülük sem áll meg, olyannyira nem, hogy nyolc új szerzeményt mutathat fel a Dombrád. Eszerint az ibrányi Tóth Zsolt, a kótaji Verner Márk, a rakamazi Hornyák Marcell, a mándoki Kovács Imre, a Kemecséről visszatért kapus, Szabolcsi Máté is a Pap-legénységben domboríthat. Sút, a tiszakanyári Molnár Patrik, továbbá a pátrohai Borbély László is bevethető lesz. No meg Iván Attila, aki Tuzsérról érkezik, és a rutint képviseli. KT

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .