Már-már a klasszikusan szép időket idézte az Austria Juice- Vásárosnamény alakítása. Az egykoron az NB III-ban is gyakran villantó, jelenleg a megyei első osztályban szereplő futballcsapat az előző évadban kivágta a rezet: a negyedik helyre rakétázva vastagon kiérdemelte az elismerést.

Dudás Zoltánnal a kispadon folytatja a Namény Fotó: beregihírek.hu

Szép volt, jó volt, de a múlt sikereiből ugyebár nem lehet megélni.  A posztján megerősített Dudás Zoltán edzőnek szembe kell nézni ama ténnyel, hogy a beregiek gyöngyszeme, Lizák Bence szintet lépve az NB III-as Gyöngyös színeiben folytatja. Márpedig a tehetséges támadó frontembere volt a gárdának, amelynek további két játékosának, Lakatos Tamásnak, valamint a kapus Csordás Attilának még kérdéses további sorsa.

Ugyanakkor a keret acélosítása érdekében hét friss szerzemény állhat csatasorba. A Géczi István, Nagy Miklós, Puskás Ádám, fémjelezte trió Dombrádról érkezik, míg a Schmidt Péter, Tóth Tamás alkotta duó Rakamazról teszi át székhelyét Naményba. A beregdaróci titánt, Ács Szabolcsot szintén bevetheti a folytatásban a Dudás-alakulat, miként a gergelyiugornyai Ducsi Bence is újoncnak számít.

A felkészülés már megkezdődött, ennek egyik fontos programja lesz a július 14-15-én esedékes Austria Juice Kupa, amelyen négy csapat vesz részt. KT

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .