A megyei futballban dolgozott már néhány igazi nagyágyú, vagyis neves szakember.

Csík Tibor veretes játékosmúlttal érkezett Csengerbe

Hogy ne menjünk messzire, a legutóbbi évadban Csank János a Tarpát segítette tanácsaival, míg Sándor Tamás irányításával a megyei első osztályú bajnoki címet söpörte be a Sényő-Carnifex. …és most itt a legújabb ,,szerzemény,,. Aki nem más, mint Csík Tibor, a Csenger hét elején munkába állt, frissen kinevezett edzője!  A negyvenes éveit taposó férfiú pedig tényleg nem akárki: többszörös román utánpótlás válogatott, hat bajnoki címet , két Román Kupát nyert a szomszédos ország kirakatcsapatának, a Steaua Bucuresti tagjaként. Az európai kupaporondon a Real Madrid ellen debütált, és szembe jött vele a pályán – többek közt . az olasz Juventus ikonja, Alessandro del Piero is! A Bajnokok Ligájában huszonnégy fellépést jegyez, emellett hat UEFA-kupa mérkőzésen is megmutatta magát.

Csík Tibor a szatmárnémeti Olimpia kispadját cserélte fel a csengerire, vele tartott kapusedzőként Bódi Attila is. Szóval a szakmai stáb múltjába nem lehet belekötni, miként Szilágyi Sándor munkájába sem. Mert ne felejtsük, ő vezette vissza a megyei élvonalba a szatmári alakulatot! Neki új feladatköre lesz a jövőben, de marad az egylet berkein belül.

Ugyanakkor a játékoskeret sem marad érintetlen. Garda Péter, Imre Márk és  Rigó Attila távozott, miközben környékbeli fiatal tehetségeket verbuváltak a Csík-legénység soraiba: Lázin Botond, Mosdóczi Bence, Nyikora Dávid mellett Varga Máté bizonyíthatja, van bennük fantázia. KT

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .