Nem Kiss-változás Mándokon

A legendás Kiss együttes tagjai kimázolva, no meg zenéjükkel hódították meg a világot, a mándoki Kiss-csapat eredményes szerepléssel próbál domborítani a megyei első osztályban.

Kiss Gábor az új mándoki edző

A legutóbbi bajnoki évadban a nyolcadik helyet megcsípett legénység ugyanis új edzővel, jelesül Kiss Gáborral kezdi a július 9-én a felkészülést. A szakvezető nem tévedt idegen terepre, elvégre az ,,osztálytárs,, Tiszavasváritól érkezik, vagyis abszolút képben van.

Más kérdés, hogy a mándoki játékoskeret alighanem jelentős mértékben változik. A kapus Pécsi Viktor és a rutinos Erős Gábor távozik, miközben már biztosnak tekinthető, hogy legalább hat friss szerzemény debütál. Kiss Gábort három futballista követte Tiszavasváriból: az egyaránt védőként bevethető Nagy Krisztián és Pallai Gergő mellett a középpáyás Tudja Dávid csatlakozik a csapathoz, míg Tuzsérról ketten, a csatár Baglyos Levente, illetve a középpályás Kovács Dávid próbálnak maradandót alkotni. Ráadásul egy ukrán kapust is harcba dobhat a szakmai stáb az aktuális szezonban.

A mándokiak július 14-én, az immár NB III-as Sényő-Carnifex ellen játsszák az első nyári edzőmeccset.

KT

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .